vrijdag 12 juli 2019

Belgische dierenapotheek Pharmapets breidt uit naar Wallonië en Frankrijk

Belgische dierenapotheek Pharmapets breidt uit naar Wallonië en Frankrijk
Pharmapets, een Belgische online webwinkel in diervoeding en geneesmiddelen voor huisdieren, heeft een Franstalige versie van zijn website gelanceerden. Hiermee hoopt men ook de Waalse en Franse markt mee te bereiken.
Lees verder

Airbnb hanteert voortaan duidelijke prijzen en eerlijkere voorwaarden
Airbnb zal de prijzen van accommodaties voortaan inclusief alle onvermijdbare kosten vermelden. Daarnaast heeft Airbnb zijn algemene voorwaarden aangepast in het voordeel van consumenten na een gezamenlijke actie van de Europese consumententoezichthouders onder leiding van Noorwegen. In Nederland heeft Autoriteit Consument & Markt (ACM) hieraan deelgenomen.
Lees verder

Albert Heijn digitaliseert prijskaartjes winkelschap
De papieren prijskaartjes gaan er uit bij de versafdelingen van Albert Heijn. Tegen het einde van dit jaar gaan 150 winkels om. Uiteindelijk kan de supermarktketen dynamisch product- en prijsinformatie laten zien die varieert met beschikbaarheid en moment van de dag of week.
Lees verder

House of Einstein begint B2B-label Gustein
Shoppingdienst House of Einstein begint een apart label om zijn zelfontwikkelde e-commerceplatform B2B SaaS in de markt te zetten. WE Fashion, bijvoorbeeld, gaat de personal shopping-dienst groot uitrollen.
Lees verder

Google test hyperlokaal sociaal netwerk Shoelace
Google Plus is nog maar amper opgeruimd, of Google probeert een nieuw sociaal netwerk Shoelace uit. Vooralsnog is die alleen […]
Lees verder

Proximus en Orange gaan netwerken delen
De twee grootste Vlaamse telecombedrijven Proximus en Orange gaan hun mobiele toegangsnetwerken met elkaar delen. Ze hopen zo de introductie van 5G in België te versnellen.
Lees verder

Geen aparte digitale kluis voor persoonsgegevens
Er komt geen aparte digitale kluis voor persoonsgegevens. Het plan van D66 en de VVD heeft uiteindelijk toch te weinig steun gekregen, laat staatssecretaris Knops van Binnenlandse Zaken aan de Tweede Kamer weten.
Lees verder

Monaco claimt volledig dekkend 5G netwerk
Monaco claimt het eerste volledig dekkende 5G netwerk in gebruik te hebben genomen. Monaco Telecom deed daarbij een beroep op Huawei voor de apparatuur.
Lees verder

Onlinebank N26 gestart in de VS
De Berlijnse onlinebank N26 is nu officieel gestart in de VS. Dat het bedrijf daar zou beginnen was al langer bekend.
Lees verder