maandag 8 juli 2019

Bax Music zoekt franchisenemers

Bax Music zoekt franchisenemers
Bax Music wil op meer plaatsen in Nederland fysieke locaties hebben. Daarvoor omarmt het bedrijf uit Goes het franchisemodel.
Lees verder

DuerOS op 400 miljoen apparaten
DuerOS, het spraakplatform van de Chinese zoekgigant Baidu, draait inmiddels al op 400 miljoen apparaten. Het aantal spraakopdrachten groeide naar 3,6 miljard.
Lees verder

Allerslechtste website van België trekt internationaal miljoenenpubliek
De slechtste website van België is zó slecht qua webdesign dat het een internationale hit is. UserInYerFace.com ging woensdag viral en gaat nu richting de twintig miljoen bezoeken.
Lees verder

Luchtverkeersleiding voor drones getest in Delft
Het aantal drones in het luchtruim groeit snel. Het is daarom belangrijk dat drones op een goede manier aangemeld, herkend en gevolgd worden. Daarom testen Europese partners op dinsdag 2 juli op de campus van de TU Delft een nieuw systeem om het vliegverkeer van drones op een veilige manier deel te laten uitmaken van het totale luchtverkeer.
Lees verder

Half miljoen exemplaren Nintendo Switch verkocht in Benelux
Nintendo heeft in de Benelux een half miljoen exemplaren verkocht van de Nintendo Switch. De verwachting was dat men pas in augustus de grens van een half miljoen verkochte exemplaren zou doorbreken.
Lees verder

Infographic: IoT nog grotendeels onbekend
Je wordt er aardig mee doodgegooid: het Internet of Things. Maar uit onderzoek van Metova blijkt dat maar weinig mensen echt weten wat het inhoudt. En dat terwijl 75 procent van de consumenten wel een apparaat in huis heeft dat aan de definitie voldoet, zoals slimme thermostaten. Bovendien geven consumenten aan dat ze graag elektriciteit, gas en water willen monitoren, liefst in real-time.
Lees verder

Jort Wassenaar (Monsterboard): 'We zijn al lang geen advertentieverkopers meer'
Monsterboard lanceert een nieuwe app voor werkgevers: Monster Studios. Daarmee kunnen bedrijven videovacatures opnemen, bewerken en publiceren via hun smartphone. Belangrijk om de bedrijfscultuur beter over te brengen, zegt Managing Director BeNeLux UK & IE Jort Wassenaar.
Lees verder

YouTube centraal tijden Emerce Update
De eerste Emerce Update van het nieuwe seizoen, op 19 september, staat geheel in het teken van YouTube. Titel: YouTube voor merken en makers.
Lees verder

'KPN presteert beter dan de Nederlandse tv-videomarkt'
https://www.shutterstock.com/download/success?u=http%3A%2F%2Fdownload.shutterstock.com%2Fgatekeeper%2FW3siZSI6MTU2MjQxNDA2NywiYyI6Il9waG90b19zZXNzaW9uX2lkIiwiZGMiOiJpZGxfMTAwODA3MzQ2MiIsImsiOiJwaG90by8xMDA4MDczNDYyL21lZGl1bS5qcGciLCJtIjoxLCJkIjoic2h1dHRlcnN0b2NrLW1lZGlhIn0sIkF2QkNXM0l5M1pPaXdTdm1uV3Q4QVRzZ2tQcyJd%2Fshutterstock_1008073462.jpg&pi=26372197&m=1008073462&src=iXnx9DndgGO_QZyORrf28Q-1-2
Lees verder