woensdag 10 juli 2019

28 miljoen subsidie voor klimaatinvesteringen industrie

28 miljoen subsidie voor klimaatinvesteringen industrie

De uitstoot van broeikasgassen in Nederland moet op korte termijn omlaag. Daarom opent op 1 augustus de subsidie Versnelde klimaatinvesteringen in de industrie.

Lees verder

Holland Lounge tijdens Waste & Recycling Expo Canada

Wilt u toonaangevende bedrijven uit de afvalverwerkende en recyclingsindustrie ontmoeten, die op zoek zijn naar innovatieve technologieën? Kom dan op 9 en 10 oktober naar dé afvalbeurs van Canada.

In Canada is al veel gebeurd op het gebied van afval en recycling. Dit komt door de toenemende interesse en noodzaak in de overgang van een lineaire naar een circulaire economie. Als gevolg van initiatieven als 'smart cities' en 'future cities' heeft een circulaire benadering van afvalverwerking in Ontario grote aandacht gekregen.

Lees verder

Grondstoffenschaarste vraagt om circulaire samenwerking China

In de toekomst neemt de grondstoffenschaarste in de wereld toe. China is wereldwijd de grootste producent van grondstoffen - voornamelijk metalen.

Lees verder

Nieuw: DEI+subsidie voor circulaire economie
Fibersort - hergebruik textiel

Binnen de subsidieregeling voor Demonstratie Energie- en Klimaatinnovatie (DEI+) opent een nieuw thema voor pilot- en demonstratieprojecten gericht op circulaire economie.

Lees verder

Vernieuwde Experimenten Elektriciteits- en Gaswet biedt meer ruimte
Headre_Elektriciteit en gaswet_1136x432.JPG

De venieuwde regeling Experimenten Elektriciteitswet en Gaswet biedt meer ruimte voor lokale experimenten.

Lees verder