vrijdag 7 juni 2019

Zakendoen in de Golfregio 2 juli 2019

Zakendoen in de Golfregio 2 juli 2019

De Golfregio biedt veel kansen voor Nederlandse ondernemers. Met name op het snijvlak van water, energie en voedsel. In de Golfregio kunt u een grote markt met ruim 50 miljoen mensen bereiken. Heeft u interesse in die regio? Kom dan naar het evenement Zakendoen in de Golfregio, op dinsdag 2 juli in Amsterdam.

Tijdens het evenement hoort u meer over de zakelijke kansen en ontwikkelingen in Koeweit, Oman, Qatar, Saoedi-Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten. Deze markt vraagt om een gedegen voorbereiding.

Lees verder

Toewijzing aanvragen granen Oekraïne

Nieuwsbericht 19.046 - De Europese Commissie (EC) heeft de toewijzingen voor de wekelijkse aanvragen voor diverse contingenten in de sector granen gepubliceerd.

Lees verder

Inschrijving Regelingen pluimvee en eieren sluit op 7 juni 2019

Nieuwsbericht 19.045 - Wilt u nog aanvragen voor de inschrijfregelingen pluimvee en eieren? Zorg dan dat wij uw aanvraag, bewijs en zekerheid tijdig hebben ontvangen.

Lees verder

Landenplatformbijeenkomst Zuid-Afrika, 20 juni 2019

Wilt u meer weten over het Blue Deal-programma in Zuid-Afrika en netwerken met de Nederlandse watersector die actief is in dat land? En wilt u meepraten over ontwikkelingen in de Zuid-Afrikaanse watersector en meedenken over een meerjarenstrategie? Kom dan naar de Landenplatformbijeenkomst Zuid-Afrika, op 20 juni in Den Haag.

Lees verder

Ga in gesprek met een DHI-adviseur op 24 juni

Wilt u meer weten over de DHI-regeling of sparren met een adviseur over uw plannen? Heeft u vragen over ons quickscanadvies? Kom dan naar onze inloopsessie op 24 juni bij RVO.nl in Utrecht!

Wij organiseren ook een inloopsessie bij RVO.nl in Den Haag op donderdag 20 juni.

Let op: Er is veel belangstelling voor DHI. Wij adviseren u daarom uw aanvraag vóór 1 juli in te dienen. Dan weet u nog vóór 1 oktober of u in aanmerking komt voor subsidie.

Lees verder