donderdag 13 juni 2019

Sprout: VanMoof sprint naar crowdfundrecord; Bux komt met gratis beleggen

VanMoof sprint naar crowdfundrecord; Bux komt met gratis beleggen
Ondernemersnieuws: VanMoof sprint in recordtijd naar 2,5 miljoen crowdfunding, Bux neemt branchegenoot op weg naar gratis beleggen en Elon Musk wil hetwater in.
Lees verder

25 onder de 25 van 2019: Paul (25) en Joost Kuijf (23) nemen het traditionele evaluatiegesprek op de schop
Broers Paul (25), Rick (29) en Joost Kuijf (23) coachen met platform Learned.io medewerkers coachen op prestatie- en ontwikkeldoelen. Door te investeren in ontwikkelingsgesprekken nemen ze het traditionele evaluatiegesprek op de schop.
Lees verder

Owlin heeft 659 klanten nodig voor zijn waardering van 12,4 miljoen euro
Startup Owlin heeft bij een gemiddelde maandelijkse omzet van 2.500 euro per klant in totaal 659 klanten nodig om een geschatte waardering van ruim 12 miljoen euro waar te kunnen maken, becijfert Sprout-expert Joachim Blazer.
Lees verder

Hr-expert Wendy van Ierschot (VIE People): 'Als je echt een merk wil bouwen, red je het niet met alleen maar freelancers'
Wil je impact maken en groeien dan heb je niet genoeg aan freelancers, en moet je mensen aannemen die zich volledig kunnen wijden aan jouw bedrijf, is de boodschap van hr-expert Wendy van Ierschot. 'Maar let er ook op dat je niet meer mensen aanneemt dan nodig.'
Lees verder

Elektrische deelsteps in Nederland onbegonnen zaak? Welnee, denken deze expats
Wie elektrische deelsteps naar Nederland wil halen, krijgt te maken met, tsja, innovatiearme gemeenten. Toch wagen de internationale studenten Max Schalow (22) en Chingiskhan Kazakhstan (22) van ScootIt het erop.
Lees verder

Hoe social enterprises hun impact vergroten op de Duitse markt
Nederlandse impact-ondernemers weten de weg naar Duitsland te vinden, schrijft Willemijn Verloop. Zo maken zij hun chocola, ijs, zeep en spijkerbroeken groot bij de oosterburen.
Lees verder

Ciphix wint 25 onder de 25-wedstrijd van Sprout
Ciphix heeft de jaarlijkse 25 onder 25-wedstrijd van Sprout gewonnen. Het bedrijf liet Story of AMS en Equalture achter zich.
Lees verder

Oprichters Ciphix zijn de beste jonge ondernemers van 2019
AI-dienstverlener Ciphix is donderdag winnaar geworden van de 25 onder 25 van Sprout. Daarmee zijn oprichters Mathijs Gast (24), Marcus Groeneveld (24) en Bas van der Pol (23) de meest veelbelovende jonge ondernemers van Nederland zijn.
Lees verder