woensdag 5 juni 2019

Sprout: Felyx verovert Brussel met 614 e-scooters

Felyx verovert Brussel met 614 e-scooters
Scooterdeeldienst Felyx gaat de grens over. De startup van Quinten Selhorst en Maarten Poot landt in een klap met 614 e-scooters in Brussel.
Lees verder

Felyx verovert Brussel met 614 e-scooters
Scooterdeeldienst Felyx gaat de grens over. De startup van Quinten Selhorst en Maarten Poot landt in één klap met 614 e-scooters in Brussel.
Lees verder

25 onder de 25 van 2019: hoe Ciphix de robot uit de mens haalt
Mathijs Gast, Marcus Groeneveld en Bas van der Pol helpen bedrijven bij het robotiseren van saaie bedrijfsprocessen zoals het invullen van formulieren, het vergaren van grote hoeveelheden data en het scannen van documenten. Met hun bedrijf (25 medewerkers) staan ze dit jaar in de 25 onder de 25.
Lees verder

3,5 miljoen voor startup Owlin; Blendle pivot naar abo-model
Ondernemersnieuws: miljoeneninjectie voor Amsterdamse Owlin, Blendle-eindbaas Klöpping stopt met betalen per artikel en bierbrouwer Oedipus verkoopt minderheid aan Heineken.
Lees verder

Deze fout koste een Israëlische ondernemer een miljard dollar
Het uitbannen van plastic flessen die je maar een keer gebruikt, dat is de missie SodaStream-eindbaas Daniel Birnbaum. Het bedrijf werd onlangs verkocht voor 3.2 miljard dollar aan PepsiCo, maar de weg daarnaartoe ging niet zonder slag of stoot.
Lees verder

Onderzoek: crowdfunding leidde bij tientallen ondernemers tot faillissement
Crowdfunding, het lijkt weleens dé kredietoplossing te zijn voor ondernemers in het post-crisis-tijdperk. Uit nieuw onderzoek blijkt echter dat commerciële crowdfunders niet zelden zorgen voor failliete ondernemingen.
Lees verder

Hoe Wijverhurenprinters.nl de printermarkt wil opschudden
Met startup van de week Wijverhurenprinters wil oprichter Duck den Hoed een markt opschudden die wordt gedomineerd door offline resellers met dure kantoren en accountmangers. Met een nieuwe investeerder aan boord wil het platform gasgeven, waaronder ook op de Belgische markt.
Lees verder

25 onder de 25 van 2019: Closure helpt nabestaanden en bedrijven
Graciëlla van Hamersveld en Chantal van der Velde helpen nabestaanden en bedrijven met opzegservice Closure. Daarmee prijken ze nu ook in de 25 onder de 25. 'Ik word weleens aangezien voor sollicitant.'
Lees verder