dinsdag 11 juni 2019

Sprout: 25 onder de 25 van 2019: Eigen Bediening legt honderden gasten in de watten

25 onder de 25 van 2019: Eigen Bediening legt honderden gasten in de watten
Carlijn Arts (23) bouwde een bijbaan naast haar studie uit tot een serieus bedrijf waarmee ze de bediening verzorgt voor feesten met soms honderden gasten. 'Geen dag is saai of hetzelfde', zegt de ondernemer die dit jaar een plek veroverde in de 25 onder de 25.
Lees verder

Groeigeheimen: zo ga je knallen in Deutschland
Als innovatieve ondernemer ben je meer dan welkom in Duitsland, mits je genoeg vertrouwen weet te wekken met een ijzersterke, tot in de puntjes verzorgde propositie. In de nieuwste editie van Groeigeheimen delen Nederlandse ondernemers hun belangrijkste tips.
Lees verder

Omstreden Facebook-cryptomunt komt eraan, dit weten we al
Facebook komt al op 18 juni met zijn cryptomunt de GlobalCoin. Wat kunnen we verwachten? Sprout gidst je door de valuta van de toekomst.
Lees verder

5 tips die de conversieratio van je site een boost zullen geven
Met een paar kleine, maar effectieve aanpassingen verhoog je de conversieratio van je website. Denk aan interactieve content, een callback-oplossing en countdown-timers. En vergeet niet te spieken bij je concurrenten.
Lees verder

25 onder de 25 van 2019: Abel van Hoek (24) helpt de horecabranche aan meer flex
Abel van Hoek (24) en Joris Rood (29) laten managers in de horeca hun team flexibel inroosteren. Dankzij sociale functies zoals een chatmogelijkheid proberen zij hun app zo aantrekkelijk mogelijk te maken.
Lees verder

Nederlandse ondernemer wint World Food Prize; Trump wil miljardenboetes voor big tech
Ondernemersnieuws: Nederlandse Simon Groot winnaar World Food Prize, Young Business Award houdt ermee op en Trump valt big tech aan.
Lees verder

25 onder de 25 van 2019: tweelingzussen Charlotte en Fleur Melkert (22) vernieuwen de recruitment
De 22-jarige tweelingzussen Charlotte en Fleur Melkert willen sollicitanten een eerlijke kans op passend werk geven. Dit doen ze met startup Equalture, waarmee ze een screening- en matchingtool leveren.
Lees verder

Dit kan je doen om de cultuur binnen je team positief te beïnvloeden
Ondernemers beseffen vaak niet wat voor impact ze hebben als leider, schrijft Sprout-expert Mariska Wijbenga. Neem niet zomaar genoegen met een bepaalde cultuur, en zet deze stappen op weg naar groei. 
Lees verder