donderdag 6 juni 2019

Online gemeenschap over slimme mobiliteit

Online gemeenschap over slimme mobiliteit
De provincie Noord-Holland heeft samen met het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (I&W), de ANWB, de RAI vereniging en het CBR een online gemeenschap opgezet over slimme mobiliteit.
Lees verder

Amazon: lippenstift uitproberen met AR
Amazon voert een nieuwe technologie van L'Oreal in waarmee dames lippenstift kunnen previewen met een app. En met het nieuwe Stylesnap kunnen ze kleding fotograferen en Amazon op vergelijkbare producten laten suggereren.
Lees verder

Emerce Travel Startup van Het Jaar: Briq Bookings
Briq Bookings is Emerce Travel Startup van Het Jaar geworden. Het bedrijfje biedt gepersonaliseerde boekingen, 'zodat iedereen een VIP kan zijn'.
Lees verder

NS lanceert reisbegeleider
NS introduceert vandaag NS Lab: een speciale app om samen met reizigers nieuwe functies uit te testen die de reis beter en leuker maken. Waar de reisplanner voorziet in een reisadvies, ligt in NS Lab de focus op de juiste (reis-)informatie op het juiste moment.
Lees verder

Scoupz neemt vergelijkingssite Shoprise over
Vergelijkingssite Scoupz uit Eindhoven neemt zijn nieuwe tegenhanger Shoprise uit Alkmaar over.
Lees verder

Google koopt analytics start-up voor 2,6 miljard
Google legt 2,6 miljard dollar contant op tafel om start-up Looker te kopen. Dat is gespecialiseerd in business intelligence en big data analytics. De diensten van het bedrijf worden geïntegreerd in Google Cloud.
Lees verder

'Privacywaakhonden te traag met afhandeling klacht tegen Google'
De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) en haar Europese zusterorganisaties moeten haast maken met de afwikkeling van de klacht van de Consumentenbond tegen Google. Ook moet de AP duidelijker zijn over de procedure. Dat schrijft de Consumentenbond in een brief aan de toezichthouder.
Lees verder

KLM, Sunweb en Voigt Travel winnaars Emerce Travel Awards
KLM, Sunweb en Voigt Travel hebben vanmiddag de Emerce Travel Awards gewonnen. De onderscheiding die werd uitgereikt op Emerce Travel is gebaseerd op de Social Travel 30 die elk kwartaal via Emerce verschijnt. OBI4wan analyseerde op verzoek van Emerce hoe de ruim 100 merken het afgelopen jaar online presteerden.
Lees verder

Google Stadia in november in de Benelux
Google Stadia, het cloudplatform voor games, gaat in november van start in veertien landen waaronder Nederland en Belgi├ź. Gebruikers betalen een tientje per maand voor de beste kwaliteit.
Lees verder