dinsdag 11 juni 2019

Nieuwe benoemingen directie Talpa Network

Nieuwe benoemingen directie Talpa Network
Talpa Network breidt de directie uit met twee nieuwe posities. Menno Koningsberger wordt managing director Marketing en Paul Römer managing director Radio en Televisie.
Lees verder

Amsterdam passeert Londen met datacenters
Nederland heeft met Amsterdam de grootste datacenter hub in Europa in handen. De Amsterdamse markt groeide in 2018 met 20 procent in aantal MW, en daarmee schiet Amsterdam voormalig koploper Londen voorbij. Een en ander blijkt uit het rapport State of the Dutch Data Centers 2019 dat brancheorganisatie Dutch Data Center Association (DDA) vandaag presenteerde in het datacenter van Systemec in Venlo.
Lees verder

Nieuw platform voor e-commerce-vacatures in regio Zwolle
'Topspelers' in de regio Zwolle, zoals Wehkamp, Travelbags en De Nieuwe Zaak hebben hun krachten gebundeld om talent te werven. Zij hebben vacaturebank gelanceerd voor professionals, talenten en studenten om de regio Zwolle.
Lees verder

Chatbotspecialist Maxwell ontvangt eerste investering
Start-up Maxwell uit Amsterdam ontvangt een investering van vierhonderdduizend euro. De specialist in chatbots wil zijn bereik uitbreiden naar andere platformen dan Facebook Messenger.
Lees verder

1 miljoen gebruikers voor Itsme
De Belgische identiteitsapp Itsme, iets meer dan twee jaar geleden gelanceerd, heeft iets meer dan 1 miljoen gebruikers.
Lees verder

FedEx breekt met Amazon in de VS
Pakketvervoeder FedEx besluit om zijn bezorgcontract met Amazon in de VS om strategische redenen niet te verlengen. Eind deze maand moet het e-commerceplatform de goederenstromen via andere kanalen gaan retouren.
Lees verder

Cronius neemt MijnEnergieInzicht over van Enpuls
Internetbureau Cronius neemt per 1 juli 2019 de online energieverbruiksmonitor MijnEnergieInzicht van Enpuls over.
Lees verder

JouwWeb over grens van 20.000 sites en shops
Websiteplatform JouwWeb uit Eindhoven is vandaag over de grens van 20.000 betalende gebruikers gegaan, een heterogene groep van kleine ondernemers en webwinkels.
Lees verder

Ook Apple Pay in KLM app
Apple Pay is vanaf vandaag ook beschikbaar voor Nederlandse gebruikers van de iOS-app van KLM. Met Apple Pay kunnen klanten betalen voor vliegtickets en aanvullende diensten, zoals ruimbagage of stoelen met extra beenruimte.
Lees verder