vrijdag 14 juni 2019

Kansenseminar Urban Energy in België

Kansenseminar Urban Energy in België

Wilt u meer weten over innovaties en actuele ontwikkelingen op het gebied van Urban Energy in België? Wilt u bestaande contacten uitbreiden of samenwerken met Belgische partijen? Onderzoekt of ontwikkelt u producten en diensten voor duurzame energie in de gebouwde omgeving? Kom dan naar het kansenseminar in Rotterdam.

Lees verder

Kansenseminar circulaire economie, afvalmanagement en recycling in Ghana

Bent u actief in afvalmanagement, recycling of circulaire economie? En overweegt u om zaken te gaan doen met Ghana, een van de meest stabiele en snelst groeiende economieën van Afrika? Kom dan op 27 juni naar ons kansenseminar in Den Haag.

Lees verder

Innovatiemissie Waterstof Japan

Bent u actief op het gebied van waterstof? Heeft u interesse om de marktkansen en potentiële samenwerkingspartners in Japan te verkennen? Ga dan in september mee met de innovatiemissie naar Japan.

Lees verder

Laatste kans om investering RVV Verduurzaming te melden
Jaren 70 woningen

Op 1 juli 2019 sluit de RVV Verduurzaming voor woningcorporaties voor onbekende tijd. De minister verwacht dat het geld voor 2020 en 2021 ook al voor 1 juli van dit jaar op zal zijn.

Lees verder

NVWA-rapport over randvoorwaarden GLB binnenkort in Mijn dossier
Koeien Thumb

Op 7 juni heeft een aantal relaties een brief gekregen over de overtreding van de randvoorwaarde Verplichte identificatie en registratie van dieren van het Gemeenschappelijk landbouwbeleid.

Lees verder