woensdag 12 juni 2019

Kabinet neemt maatregelen tegen dataslurpen grote bedrijven

Kabinet neemt maatregelen tegen dataslurpen grote bedrijven
Het kabinet wil meer doen tegen ongebreideld gegevens slurpen door bedrijven en daarnaast de mogelijkheden voor mensen vergroten om de eigen privacy te beschermen. Dat schrijft minister Dekker (voor Rechtsbescherming) in een brief aan de Tweede Kamer.
Lees verder

Opera lanceert gamingbrowser
Opera heeft een gamingbrowser ontwikkeld Opera GX, speciaal bedoeld voor het spelen van pc games. De gebruiker kan in het regelpaneel de hoeveelheid processorkracht voor de browser instellen.
Lees verder

Digital Marketing Live!: van prijswinnaars tot f*ck ups
Donderdag 27 juni vindt in de Beurs van Berlage weer Digital Marketing Live! plaats. Het ramvolle programma belooft netwerken en inspiratie. Niet alleen door mooie cases, maar juist ook het delen van f*ck ups.
Lees verder

'Afspraken over niet meebieden op online advertenties leidt tot hogere prijzen hotels'
In Nederland maken veel hotelketens afspraken met boekingssites om níet te adverteren op zoekresultaten voor hun merknaam. Dat is niet […]
Lees verder

Happy Horizon neemt belang in EEN Media
Het netwerk van marketingbureaus Happy Horizon uit Eindhoven verwerft een minderheidsbelang in EEN Media uit Amsterdam.
Lees verder

Combell en TransIP bundelen krachten tot team.blue
De plannen waren via toezichthouder ACM al uitgelekt, maar zijn vandaag bevestigd: twee grote hostingpartijen Combell Group en TransIP bundelen de krachten en worden team.blue. De gezamenlijke waarde van de gefuseerde onderneming bedraagt ruim 1 miljard dollar.
Lees verder

Ziggo levert Mediabox Next breder uit
Kabelaar Ziggo is begonnen met de levering van de Mediabox Next aan alle nieuwe klanten met een Complete- en Max-alles-in-één-pakket. De 4k-settopbox was tot voor kort op beperkte schaal beschikbaar.
Lees verder

YouTube verwijdert het complete videoarchief van het Regionaal Archief Alkmaar
YouTube blijkt het complete videoarchief van het Regionaal Archief Alkmaar te hebben verwijderd. Beelden uit het archief over de Tweede […]
Lees verder

HTC 5G Hub: Ferrari op een landweg
We moeten in Nederland nog een poos wachten (::zucht::) voordat 5G beschikbaar is op de netwerken van onze mobiele aanbieders, maar we mogen er natuurlijk wel alvast bij likkebaarden. Wat spreekt dan meer tot de verbeelding dan een kastje als dit.
Lees verder