dinsdag 4 juni 2019

iTunes verdwijnt, maar iTunes Store niet

iTunes verdwijnt, maar iTunes Store niet
Apple houdt vast aan de iTunes Store, ondanks het feit dat op macOS de app met die naam gaat verdwijnen. iTunes wordt uit elkaar getrokken in diverse apps voor televisie, podcasts en muziek.
Lees verder

Cijfers Box vallen mee, maar vooruitzichten zijn somber
Opslagbedrijf Box meldt beter dan verwachte kwartaalcijfers, maar de vooruitzichten voor het komende kwartaal zijn somber.
Lees verder

Blendle stopt met betalen per artikel
Blendle stopt in augustus met betalen per artikel. Gebruikers moeten vanaf dat moment gebruik maken van Blendle Premium.
Lees verder

Samenwerking tussen BUX en ABN
Fintechbedrijf BUX en ABN AMRO Clearing hebben een overeenkomst getekend die de technologie van de bank koppelt aan de binnenkort te verschijnen beleggingsapp STOCKS.
Lees verder

Internetbureau W3S en Co & Co Solutions fuseren
Het Rotterdamse internetbureau W3S en stadsgenoot softwaremaker Co & Co fuseren. Dat brengt front- en backendexpertise bij elkaar.
Lees verder

Miljoeneninvestering voor Expivi
Start-up Expivi uit Eindhoven krijgen een miljoeneninvestering van Scholt Group. Het visualisatiebedrijf met veel klanten in e-commerce wil internationaal groeien.
Lees verder

Dashlane pakt 110 miljoen voor groeiversnelling
De maker van wachtwoordbeheerder Dashlane ontvangt een investering van 110 miljoen dollar. Bovendien krijgt het een CMO in de persoon van Joy Howard. Hij was tot voor kort hoofd marketing bij taxibedrijf Lyft.
Lees verder

Delhaize begonnen met afhaalpunten bol.com
Belgische consumenten kunnen voortaan pakketten van bol.com afhalen bij Delhaize supermarkten. Eerst in de provincie Antwerpen, daarna ook elders in Vlaanderen.
Lees verder

PayPal investeerder in fintech Tink
PayPal is een strategische investeerder geworden in de Zweedse fintech Tink, waar ABN AMRO ook al jaren in investeert.
Lees verder