woensdag 5 juni 2019

iRobot met stofzuiger- en dweilrobots

iRobot met stofzuiger- en dweilrobots
iRobot introduceert twee nieuwe robots voor gebruik in huis. De robotstofzuiger Roomba is volgens de fabrikant de 'diepst reinigende Roomba-schoonmaakrobot aller tijden'. De Braava jet m6-dweilrobot pakt meerdere kamers en grote ruimtes aan met geavanceerde navigatie- en mapping-mogelijkheden.
Lees verder

Tikkie-oprichter weg bij ABN
Tikkie-oprichter Freek de Steenwinkel verlaat ABN Amro per 1 juli. Op LinkedIn spreekt De Steenwinkel over een 'moeilijk besluit', maar […]
Lees verder

Vanessa Evers voor een jaar naar Singapore
UT-hoogleraar Vanessa Evers vertrekt deze zomer voor minimaal een jaar naar Singapore. Ze wordt er directeur van het net opgezette Institute of Science and Technology for Humanity (NISTH) aan de Nanyang Technological University (NTU).
Lees verder

NOS staakt ondersteuning Smart TV app voor veel toestellen
De NOS staakt de ondersteuning van haar smart-tv-app voor een groot aantal toestellen: LG WebOS, Ziggo Horizon, Sony en Philips. Alleen de toestellen van Sony en Philips die op Android draauen blijft de NOS ondersteunen.
Lees verder

DPD start bouw nieuw depot Amsterdam in Vijfhuizen
Pakketdienst DPD start vanaf deze maand met de bouw van een nieuw depot Amsterdam in Vijfhuizen. De nieuwe locatie beschikt over een vloeroppervlak van ruim 11.000 vierkant meter en zal naar verwachting in juni 2020 in gebruik worden genomen.
Lees verder

DigiMonks voegt zich bij bureaugroep Happy Horizon
DigiMonks, specialist in datagedreven marketing, wordt onderdeel van Happy Horizon, het full servicebureau dat als pijlers onder meer data & strategie, content & creatie en ICT & webdevelopment heeft.
Lees verder

NU.nl bundelt krachten met Moving Digital voor woningaanbod
NU.nl en Moving Digital, een grote online marketingpartner voor makelaars, zijn een samenwerking gestart om het woningaanbod in Nederland geautomatiseerd te promoten via de NU.nl en NUlokaal.
Lees verder

Apple bevestigt muisondersteuning voor iPads
Apple noemde het niet in zijn keynote, maar het bedrijf heeft inmiddels bevestigd dat Bluetooth muizen voortaan met iPads kunnen worden gebruikt. Zo moet de iPad alsnog een belangrijke concurrent worden voor laptops.
Lees verder

Mozilla gaat trackingcookies in Firefox standaard blokkeren
Mozilla gaat trackingcookies van derden, die worden gebruikt om internetgebruikers op internet te volgen en gerichte advertenties te tonen, vanaf nu standaard in de browser Firefox blokkeren.
Lees verder