donderdag 6 juni 2019

Hillenaar Outdoor breidt digitaal netwerk uit met A2-reclamemast bij Echt

Hillenaar Outdoor breidt digitaal netwerk uit met A2-reclamemast bij Echt
Hillenaar Outdoor breidt uit met een digitale reclamemast langs de A2 bij Echt. De mast is voorzien van twee extra grote digitale schermen van 100 vierkante meter per zijde.
Lees verder

UT start proeftuin Brain Computer Interfaces
De Universiteit Twente start, samen met enkele ondernemingen uit Overijssel en Gelderland, een proeftuin voor Brain Computer Interfacing (BCI), bijvoorbeeld voor het meten en beïnvloeden van werkdruk en het optimaliseren van samenwerking in complexe en stressvolle situaties.
Lees verder

iDEAL QR in mobiele apps van vier banken
iDEAL QR wordt voortaan ondersteund door de mobiele apps van Knab, Rabobank, ING en ABN AMRO. Klanten kunnen codes scannen om bijvoorbeeld facturen te betalen of bij zelfbedieningszuilen in winkels af te rekenen.
Lees verder

Bouw noordelijke supercomputer komt niet van de grond
Project ADA, de eerste publiek toegankelijke supercomputer in Noord-Nederland, komt niet van de grond. 'We moeten eerlijk zijn, het ziet er niet goed uit', zegt ondernemer Jasper Bosman, samen met Wikke van der Hoek initiatiefnemer van Project ADA, tegen RTV Noord.
Lees verder

Hof van Justitie: Skype is telecomdienst
De dienst SkypeOut moet worden gezien als een telecomdienst en moet daarom bij de juiste instanties worden geregistreerd. Dat zegt het Europees Hof voor Justitie.
Lees verder

Publieke omroep grotendeels reclamevrij
De regeringscoalitie wil reclame voor de publieke omroep grotendeels afschaffen. Online wordt geen reclame meer verkocht, en op tv zal geen reclame meer te zien zijn tot 20.00 uur 's avonds.
Lees verder

Facebook erkent dat aanpak nepadvertenties moeilijk is
Facebook kan het gezicht en de naam van John de Mol niet uit nepadvertenties filteren, zo betoogde de advocaat van het sociale netwerk vanmiddag in de rechtbank. De Mol wil dat Facebook actie onderneemt tegen bedrieglijke advertenties voor bitcoinbeleggingen waarin zijn naam wordt misbruikt.
Lees verder

KSA peilt 'serieuze interesse' online gokken
De Kansspelautoriteit heeft een formulier online gezet waarmee online gokbedrijven kunnen aangeven of ze een vergunning willen aanvragen. De Kansspelautoriteit is momenteel bezig het vergunningenproces in te richten, maar wil meer duidelijkheid over de belangstelling. Het formulier moet vóór 21 juni 2019 worden ingevuld.
Lees verder

Emerce E-Commerce Live! bereidt je voor op komst van Amazon naar Nederland
Amazon gaat flink over de tong eind juni tijdens Emerce E-Commerce Live! in de Beurs van Berlage in Amsterdam.
Lees verder