woensdag 19 juni 2019

Google begint zelf uitrol van RCS naar telefoons

Google begint zelf uitrol van RCS naar telefoons
Google heeft geen zin te wachten totdat mobiele telecomaanbieders de opvolger van SMS, RCS geheten, uitrollen over hun netwerken. De zoekgigant brengt de RCS-client zelf naar de markt via een softwarepush naar mobieltjes.
Lees verder

Verzekeraars willen aanpassing AVG
Verzekeraars hebben problemen ervaren door de veelal complexe, vergaande en te vage normen en bepalingen van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Dat blijkt uit een een dezer dagen door Insurance Europe (IE) gepubliceerd verslag over de ervaringen van verzekeraars met de Europese AVG.
Lees verder

Adobe verwacht recordjaar
De koers van het aandeel Adobe is dinsdag nabeurs met 4 procent gestegen na beter dan verwachte kwartaalresultaten. Het gaat om het tweede kwartaal dat 31 mei werd afgesloten.
Lees verder

Beslist.nl naar het buitenland
Productvergelijker Beslist.nl treft voorbereidingen om zijn diensten per 2020 op andere markten aan te bieden.
Lees verder

Gratis stroom voor je gadgets
Gratis stroom voor je smartphone? Dat kan met de Window Solar Charger van Grouphug. Die zet je voor het raam en de accu wordt automatisch opgeladen.
Lees verder

ABN: Vervoersmarkt staat voor een rigoureuze ommekeer
Bijna de helft van de Nederlanders staat open voor Mobility as a Service (MaaS): een vervoersabonnement waarmee zij voor een […]
Lees verder

Al 79 belangstellenden voor online kansspelvergunning
79 partijen hebben tot nu toe aangegeven interesse te hebben in een online kansspelvergunning voor Nederland. De Kansspelautoriteit (Ksa) startte op 5 juni, tijdens het congres Gaming in Holland, de zogeheten belangstellingsregistratie.
Lees verder

KPN versnelt uitrol glasvezel in Den Haag
KPN gaat de uitrol van glasvezel in Den Haag versnellen. Tot eind 2021 worden ten minste 80.000 huishoudens in verschillende wijken van Den Haag aangesloten. In Benoordenhout en Ypenburg is reeds eerder glasvezel aangelegd en begin juli starten de werkzaamheden in het Regentessekwartier.
Lees verder

Runnersalaris Picnic kwart omhoog
Websuper Picnic heeft het uurloon van jonge medewerkers in korte tijd met zo'n 25 procent verhoogd. Een 18-jarige verdient er nu meer dan bij Albert Heijn, zo blijkt uit een analyse van Distrifood.
Lees verder