dinsdag 4 juni 2019

Energieprestatiecontracten veelzijdiger en voordeliger dan gedacht

Energieprestatiecontracten veelzijdiger en voordeliger dan gedacht
Leidse Schans

Een manier om gebouwen te verduurzamen, is met energieprestatiecontracten (EPC's). Uit Europees onderzoek blijkt dat EPC's voor meer soorten projecten werken dan aanvankelijk gedacht.

Lees verder

Handelsmissie scheepsbouw en scheepsreparatie in Bretagne

Bent u actief op het gebied van scheepsbouw en scheepsreparatie? En wilt u zakendoen in Frankrijk? Ga dan op 1 en 2 juli mee met de handelsmissie naar Bretagne.

Lees verder

Vastgoedsector lanceert modelcontract energielabel C-verplichting
Energielabel C-metropolitan

Vanaf 1 januari 2023 moeten de meeste kantoren die groter zijn dan 100 m2 minimaal energielabel C hebben.

Lees verder

Energie-auditverslag EED vanaf 1 juli 2019 naar RVO.nl
Energie-auditplicht via eLoket RVO.nl

Ondernemingen die een energie-audit uitvoeren volgens de Europese Energie-Efficiƫntie Richtlijn (EED) moeten per 1 juli 2019 hun auditverslag indienen bij RVO.nl.

Lees verder

Zakendoen in de Golfregio

De Golfregio biedt veel kansen voor Nederlandse ondernemers. Met name op het snijvlak van water, energie en voedsel. In de Golfregio kunt u een grote markt met ruim 50 miljoen mensen bereiken. Heeft u interesse in die regio? Kom dan naar het evenement Zakendoen in de Golfregio, op dinsdag 2 juli in Amsterdam.

Tijdens het evenement hoort u meer over de zakelijke kansen en ontwikkelingen in Koeweit, Oman, Qatar, Saoedi-Arabiƫ en de Verenigde Arabische Emiraten. Deze markt vraagt om een gedegen voorbereiding.

Lees verder