woensdag 5 juni 2019

EasyTerra lijft Britse huurauto-website carrentals.co.uk in

EasyTerra lijft Britse huurauto-website carrentals.co.uk in
Het in Leeuwarden gevestigde EasyTerra heeft carrentals.co.uk overgenomen. De overname is anderhalf jaar geleden ingezet en de website draait nu volledig op hun eigen platform.
Lees verder

Thomas Cook ontkent vertrek uit Britse winkelstraat
Reisorganisatie Thomas Cook blijft aanwezig in Britse winkelstraat. Die garantie heeft het bedrijf gegeven aan transport- en reisvakbond Transport Salaried Staff's Association (TSSA) na geruchten dat het volledig digitaal zou willen gaan.
Lees verder

Donderdag specs en prijzen van Google Stadia
Donderdagavond om zes uur gaat Google tijdense een live videostream informatie delen over prijzen, titels en andere relevante zaken van zijn aanstaande cloudgamingdienst Stadia.
Lees verder

René Moerland nieuwe hoofdredacteur NRC Media
René Moerland wordt de nieuwe hoofdredacteur en statutair directeur van NRC Handelsblad, nrc.next en nrc.nl. Moerland is op dit moment correspondent Europese Unie in Brussel voor NRC.
Lees verder

Bayer spaart 10 miljoen dollar uit door programmatic niet meer uit te besteden
Chemiebedrijf Bayer heeft 10 miljoen dollar bespaard door het geautomatiseerd inkopen van advertenties niet langer uit te besteden. In het verleden was GroupM hiervoor verantwoordelijk.
Lees verder

EU-landen en autofabrikanten delen informatie voor meer verkeersveiligheid
Europese lidstaten, autofabrikanten en aanbieders van navigatiesystemen gaan informatie over de omstandigheden op weg delen om zo de verkeersveiligheid te verbeteren. Minister Cora van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat sprak dit maandag af samen met vier andere Europese landen tijdens het ITS-congres in Eindhoven.
Lees verder

'Coördinatie en sturing noodzakelijk voor onlinebeleid NPO'
Coördinatie en sturing zijn noodzakelijk om het budget voor de publieke omroep zo in te zetten dat het online aanbod van de NPO zoveel mogelijk impact heeft. Dat concludeert de Evaluatiecommissie NPO in haar vandaag verschenen eindrapport.
Lees verder

Internetomzet in het eerste kwartaal 16,6 procent hoger
Deverkopenviainternetnameninheteerstekwartaalwederomveelsterkertoedandewinkelverkopen.Deinternetomzetwasinheteerstekwartaal16,6procenthogerdaneenjaareerder.
Lees verder

Nederlandse online reclamemarkt naar 2,2 miljard euro
De Nederlandse digitale reclamemarkt groeide in 2018 met 8 procent tot 2,2 miljard euro. Nederland is qua groei nog steeds Europees hekkensluiter, samen met Bulgarije, Griekenland en België.
Lees verder