vrijdag 7 juni 2019

Dutch Podcast Awards 2019 uitgereikt

Dutch Podcast Awards 2019 uitgereikt
Brand in het Landhuis is de grote overall winnaar van de Dutch Podcast Awards 2019, georganiseerd door radiostation BNR.
Lees verder

Emerce Travel: technologie onmisbaar voor de reissector
Schiphol gaat speciaal voor Chinese bezoekers virtuele spiegels installeren waarmee ze lipstick en kleding virtueel kunnen uitproberen. Dat vertelde Valerie […]
Lees verder

Nominaties DIA Pro's en Company of the Year bekend
Rituals, De Hartstichting, Albert Heijn en het Van Gogh Museum zijn genomineerd voor Company of the Year, een onderdeel van de aanstaande Dutch Interactive Awards.
Lees verder

Slimme luidspreker Galaxy Home uitgesteld
Het zit Samsung niet echt mee. Na de snel beschadigde Galaxy Fold is nu ook de verkoop van zijn slimme speaker Galaxy Home uitgesteld naar het derde kwartaal. Een reden voor het uitstel is niet bekendgemaakt.
Lees verder

Sanoma wil meer met native advertising binnen video
Sanoma wil meer gaan doen met native advertising binnen video. De uitgever spreekt van nieuwe 'outstream proposities'. Onder outstream video […]
Lees verder

Waarderingen voor online aankopen steeds belangrijker
Waarderingen worden steeds belangrijker voor bijna alle aankopen die een consument doet. Wereldwijd beschouwt 71 procent deze beoordelingen als belangrijk of zeer belangrijk. In Nederland gaat het om 55 procent van de consumenten. Dat blijkt uit het onderzoek Trend Radar 2019 – The Rating Economy uitgevoerd door het strategisch adviesbureau Simon-Kucher & Partners.
Lees verder

Test-Aankoop wil meer concurrentie op Belgische telecommarkt na prijsverhoging Telenet
De Belgische telecommarkt functioneert niet door 'onvoldoende concurrentie en meerdere belangenconflicten'. Dat zegt Test-Aankoop, de Belgische Consumentenbond, als reactie op de nieuwe prijsverhogingen die kabelaar Telenet doorvoert.
Lees verder

Thunderbird in Microsoft Store
Het gratis mailprogramma Thunderbird van Mozilla is verkrijgbaar in de Microsoft Store.
Lees verder

Beveiligingslek in WordPress misbruikt voor malware-campagne
Onderzoekers van Zscaler hebben de eerste malware-campagne ontdekt waarbij gebruik is gemaakt van een kwetsbaarheid in de Live Chat Support plugin.
Lees verder