dinsdag 25 juni 2019

BREIN werkt met deurwaarders om niet betalende inbreukmakers achter de broek aan te zitten

BREIN werkt met deurwaarders om niet betalende inbreukmakers achter de broek aan te zitten
Stichting BREIN werkt sinds kort samen met een deurwaarders en een incasso kantoor om niet betalende inbreukmakers achter de broek aan te zitten. Kennelijk is dat nodig.
Lees verder

Google pompt 1 miljard euro extra in Nederlandse datacentra
Google gaat 1 miljard euro investeren in Nederlandse datacentra. De bouw van een nieuw datacentrum levert alleen al duizend extra banen op.
Lees verder

Apple geeft publieke bèta's ioS 13 en macOS Catalina vrij
Eerder dan verwacht heeft Apple maandag de publieke bèta's uitgebracht voor iOS 13, tvOS 13 en macOS Catalina. Redelijk kort nadat de ontwikkelaarsversies van de verschillende besturingssystemen online verschenen. De definitieve versies verschijnen pas in het najaar.
Lees verder

Emerce-driedaagse in Beurs van Berlage van start
Vandaag begint de jaarlijkse driedaagse van Emerce in de Beurs van Berlage. Zoals ieder jaar zijn er twee evenementen gewijd aan marketing en e-commerce. Maar we beginnen vandaag met een nieuw evenement: What's next in Tech!
Lees verder

Maximo Ibarra stapt op als CEO KPN
Maximo Ibarra verlaat om persoonlijke redenen KPN per 30 september. Hij keert met zijn gezin terug naar Italië.
Lees verder

Bits of Freedom dient 'schadeclaim' in bij Google en Facebook
Bits of Freedom brengt een schadeclaim van 90.000 euro in rekening bij zowel Facebook als Google voor alle uren werk die de digitale burgerrechtenorganisatie de afgelopen periode aan hen moest besteden. Of de organisatie er ook serieus werk van maakt, blijft duister.
Lees verder

Primera nu ook met mobiele telefoons en abonnementen
Primera is begonnen met de verkoop van mobiele telefoons en originele telefoonaccessoires bij in totaal 475 Primera winkels. De keten verkocht al beltegoeden.
Lees verder

Jaaromzet Spreadshirt groeit naar 110 miljoen euro
E-commerceplatform Spreadshirt heeft de omzet in 2018 met drie procent zien stijgen tot 110 miljoen euro. De winst (ebitda) steeg door kostenbesparing aanmerkelijk harder: met 23 procent tot tien miljoen euro.
Lees verder

Dekbed-Discounter.nl fuseert met meubelexpert De Arend
De grootste online beddenverkoper van de Benelux gaat samen met een van Nederlands grootste handelaren in meubilair voor horeca, zorg, kantoor en onderwijs. Dekbed-Discounter.nl en De Arend, met eigen showrooms en een webshop, zijn gefuseerd tot de nieuwe onderneming Jamani Group BV, met een gezamenlijke omzet in 2018 van 60 miljoen euro en 100 personeelsleden.
Lees verder