vrijdag 14 juni 2019

Alex Tielbeke weg bij Eredivisie

Alex Tielbeke weg bij Eredivisie
Directeur Alex Tielbeke verlaat Eredivisie CV (ECV). In zijn huidige rol was hij statutair directeur van de ECV en Commercieel Directeur bij Eredivisie Media & Marketing (EMM), het mediabedrijf dat de collectieve media- en sponsorrechten van de Eredivisieclubs exploiteert.
Lees verder

Ronald van Zetten (V&D): 'Conversie social commerce app Frendz valt tegen'
Het gaat niet goed met Frendz, de social commerce app uit de V&D paraplu van Ronald van Zetten en Roland Kahn. De conversie lukt niet erg, vertelde Van Zetten gisteren openhartig bij het Digital Marketing Retail Event in Naarden.
Lees verder

Online omzet in april 15,9 procent hoger
De online omzet was in april 15,9 procent hoger dan in dezelfde maand een jaar eerder. Webwinkels hebben 12,8 procent meer omgezet. De online omzet van winkels waarvan de verkoop via het internet een nevenactiviteit is (multi-channelers) groeide met 20,3 procent, zo blijkt uit nieuwe cijfers van CBS.
Lees verder

STER waarschuwt kabinet voor 'onjuiste berekeningen mediaplannen'
Het voornemen om reclame op de publieke omroep voor acht uur 's avonds te verbieden kost volgens berekeningen van STER geen 60 miljoen euro, maar tussen de 80 en 90 miljoen euro. Het mediaplan staat vandaag op de agenda van de ministerraad.
Lees verder

Xiaomi lanceert Mi Band 4
Xiaomi lanceerde deze week zijn langverwachte fitnesstracker Mi Band 4, de opvolger van de Mi Band 3. Met 28 euro nog altijd heel betaalbaar, maar met iets meer mogelijkheden.
Lees verder

Nieuwe locatie The Hague Tech startschot Hackathon for Peace, Justice & Security
Wethouder Onderwijs, Kenniseconomie & Internationaal Saskia Bruines opent vandaag de nieuwe locatie van The Hague Tech en geeft tevens het startschot voor de Hackathon for Peace, Justice & Security.
Lees verder

Tikkie op Emerce Next
Het is vermoedelijk zijn laatste optreden als chef Tikkie van ABN. Freek de Steenwinkel heeft onlangs zijn vertrek bij ABN aangekondigd, maar spreekt eind juni nog wel op Emerce Next in de Beurs van Berlage.
Lees verder

Meer vestigingen Albert Heijn krijgen Tap to go
Albert Heijn gaat de test met Tap to go dit najaar uitbreiden naar nog eens drie filialen van AH to go. Dat meldt Retailtrends.
Lees verder

Koopjedeal.nl past retourbeleid en bereikbaarheid klantenservice aan na reprimande ACM.
De Autoriteit Consument & Markt (ACM) heeft Koopjedeal.nl op de vingers getikt. De toezichthouder greep in na tientallen meldingen van consumenten over de onbereikbare klantenservice, retourzendingen die niet goed verwerkt waren of bestellingen die niet geleverd werden.
Lees verder