vrijdag 10 mei 2019

Vamp.io krijgt nieuwe kapitaalinjectie van 2,5 miljoen euro

Vamp.io krijgt nieuwe kapitaalinjectie van 2,5 miljoen euro
Het Nederlandse softwarebedrijf Vamp.io, gespecialiseerd in online microservices, ontvangt een investering van 2,5 miljoen euro van Vortex Capital Partners.
Lees verder

Wendy Pouw nieuwe directeur IAB Nederland
Wendy Pouw is de nieuwe directeur van vakvereniging IAB Nederland. Ze heeft ervaring opgedaan bij Liberty Global en Mindshare. Pouw neemt het stokje over van Yvonne de Jager, die deze functie de afgelopen twee jaar heeft bekleed.
Lees verder

Deloitte Digital koopt Pervorm
Deloitte Digital koopt onlinemarketingbureau Pervorm en versterkt daarmee haar positie als fullservice digital dienstverlener.
Lees verder

Vodafone Duitsland wil Brussel gunstig stemmen bij kabelfusie
Vodafone Duitsland wil concurrenten toelaten op zijn kabelnet om te voorkomen dat EU de overname van Unitymedia blokkeert.
Lees verder

Google Chrome gaat fingerprinting aanpakken
Google Chrome gaat nieuwe maatregelen nemen tegen fingerprinting. Via fingerprinting worden anonieme gebruikers toch herkend aan de hand van hun systeemconfiguratie.
Lees verder

Tilburg stopt met openbare wifi wegens privacywetgeving
De gemeente Tilburg biedt geen openbare wifi meer voor bezoekers van de binnenstad en de Spoorzone. Het blijkt dat dit niet voldoet aan de privacywetgeving.
Lees verder

V&D en modeplatform To Be Dressed bundelen krachten
Vroom & Dreesmann, tegenwoordig alleen nog een webwinkel, heeft voor een onbekend bedrag een aanzienlijk belang genomen in modeplatform To Be Dressed om de online groeiambities te versnellen.
Lees verder

Cijfers Dropbox beter dan verwacht
Het aandeel Dropbox noteerde nabeurs 4 procent hoger na beter dan verwachte kwartaalcijfers. De omzet steeg 22 procent naar 385 miljoen dollar, het verlies was met 7,7 miljoen heel wat vriendelijker dan de 465 miljoen van vorig jaar.
Lees verder

Minister Ollongren leidt innovatiemissie over 'Smart Cities'
Minister Ollongren van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) leidt van 12 tot 15 mei een innovatiemissie naar de Smart Cities-conferentie in New York. Op die conferentie worden ervaringen uitgewisseld en de zakelijke kansen verkend van innovaties die bijdragen aan de ontwikkeling van slimme steden. De Nederlandse delegatie bestaat uit vijftig bedrijven, instellingen en gemeenten.
Lees verder