woensdag 15 mei 2019

Sprout: Zo zien Mark Zuckerbergs nieuwste miljoenenvilla’s eruit

Zo zien Mark Zuckerbergs nieuwste miljoenenvilla's eruit
Mark Zuckerberg zoekt het dezer dagen in stenen. 59 miljoen dollar kostte zijn laatste aankoop. Dit is waar de verdiende engagement-knaken uit Silicon Valley uiteindelijk belanden. 
Lees verder

8 voorwaarden voor een goede heisessie
Het organiseren van een heisessie kost veel tijd, maar levert meer op dan je denkt, schrijft Rolf Grouve. Mits je zorgt voor verschillende expertises en karakters en heftige discussies niet uit de weg gaat.
Lees verder

Poonoc heeft meerderheidsbelang Swapfiets, maar fietsbedrijf blijft 'onafhankelijk opereren'
De aan mobiliteitscorporate Pon gelieerde investeringsmaatschappij Ponooc blijkt een meerderheidsbelang te hebben in Swapfiets, de abonnementservice voor fietsen. Het biedt een verklaring voor de pijlsnelle groei van het bedrijf achter de blauwe fietsenbanden. 'Swapfiets blijft onafhankelijk opereren.'
Lees verder

Ponooc heeft meerderheidsbelang Swapfiets, maar fietsbedrijf blijft 'onafhankelijk opereren'
De aan mobiliteitscorporate Pon gelieerde investeringsmaatschappij Ponooc blijkt een meerderheidsbelang te hebben in Swapfiets, de abonnementservice voor fietsen. Dat biedt een verklaring voor de pijlsnelle groei van het bedrijf achter de blauwe fietsenbanden. 'Swapfiets blijft onafhankelijk opereren.'
Lees verder

Investeerder heeft meerderheid Swapfiets; Google eert Nederlandse startup
Ondernemersnieuws: geldschieter kocht meerderheid Swapfiets, Google looft Nederlandse startup Envision en vega-broodje is kassa voor Britse Bakker Bart.
Lees verder

Hoe Wasteless ervoor zorgt dat je vaker producten met een kortere houdbaarheid koopt
Met dynamische prijskaartjes kun je tonnen weggegooid voedsel voorkomen, en tegelijkertijd supermarkten winstgevender maken, is het uitgangspunt van de Israëlisch-Nederlandse Startup van de Week Wasteless. De oprichters verkochten hun bierdata-startup eerder voor 80 miljoen dollar aan AB Inbev.
Lees verder

Nieuwe beurs van Silicon Valley gaat voor duurzaam ondernemerschap
Lean Startup-man Eric Ries begint een nieuwe beurs, gericht op bedrijven die langetermijnbeleid hanteren. Supersympathiek, of een bedreiging van de bedrijfsdemocratie?
Lees verder

Help, mijn marketeers zetten klanten op de foto op Linkedin!
Juridisch gezien zou je klanten tijdens een event zonder toestemming kunnen fotograferen en die foto's online zetten. Of dat voor de relatie met je klanten goed is, is een ander verhaal, zegt Anroud Engelfriet.
Lees verder