woensdag 22 mei 2019

RVO.nl-fondsen voor onderzoek MVO-risico’s

RVO.nl-fondsen voor onderzoek MVO-risico's
meisje in klas aan het werk

De laatste tijd staat het thema maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) flink in de schijnwerpers.

Lees verder

Informatiebijeenkomst: Op zoek naar een handelspartner in Italië

Bij het zakendoen in Italië is het werken met een handelsagent een van de meest efficiënte manieren. Waarom? Kom naar de informatiebijeenkomst in voorbereiding op de internationale beurs Forum Agenti.

De tweedaagse multisectoriale beurs Forum Agenti vindt plaats op 14 en 15 november in Milaan. Wij willen aan de beurs deelnemen met een Holland Stand. Om belangstelling voor deze collectieve deelname te peilen, organiseren we een informatiebijeenkomst op 21 juni 2019 in Den Haag.

Voor wie?

Forum Agenti is geschikt voor bedrijven in de sectoren:

Lees verder

Verantwoordelijkheid energiebesparing stuk duidelijker
eindhoven

Voor eigenaren en gebruikers van kantoren en winkels is er een praktische memo over wie verantwoordelijk is voor energiebesparing.

Lees verder

Seminar Singapore and the Netherlands: Pioneers in Smart Mobility

Bent u actief op het gebied van slimme en duurzame mobiliteit? En wilt u zakendoen en samenwerken met partijen in Singapore? Bezoek dan het seminar 'Singapore and the Netherlands: Pioneers in Smart Mobility', op 5 juni in Eindhoven.

Lees verder

Workshop: winnende elementen van een Eurostarsaanvraag

Heeft uw organisatie al een Eurostarsproject ingediend maar niet goed gescoord? Of gaat uw organisatie in de toekomst een project indienen? Dan is deze cursus iets voor u!

Deze verdiepingstraining is speciaal gericht op mkb'ers die al bezig zijn met een Eurostarsaanvraag. Met nog ongeveer 9 weken te gaan tot de volgende deadline (12 september) biedt de workshop gelegenheid om de belangrijkste onderdelen van een winnende aanvraag te bespreken.

Lees verder