vrijdag 17 mei 2019

Opbrengsten belasting op bpm en brandstofaccijns hoger dan verwacht

Opbrengsten belasting op bpm en brandstofaccijns hoger dan verwacht
De opbrengsten van de belasting op personenauto's en motorrijtuigen (bpm) en de accijnzen op brandstof waren in 2018 honderden miljoen euro's hoger dan verwacht. Dat meldt de Telegraaf, op basis van...
Lees verder

Bitcoin knalt naar beneden na klim van de afgelopen weken
Na enkele weken van herstel is de prijs van de bitcoin is vrijdag flink gekelderd. Voor 1 bitcoin betaal je nu rond de 6.550 euro, een daling van zo'n 10 procent binnen 24 uur.
Lees verder

Opbrengsten belasting op auto's en brandstofaccijns hoger dan verwacht
De opbrengsten van de belasting op personenauto's en motorrijtuigen (bpm) en de accijnzen op brandstof waren in 2018 honderden miljoenen euro's hoger dan verwacht. Dat meldt de Telegraaf, op basis...
Lees verder

Amazon investeert in maaltijdbezorger Deliveroo
De Amerikaanse techgigant Amazon heeft een grote investering gedaan in maaltijdbezorger Deliveroo.
Lees verder

Tesla wil minder uitgeven en neemt 'letterlijk elke betaling' onder de loep
Om kosten te besparen gaat Tesla-oprichter Elon Musk extra goed letten op de uitgaven van het bedrijf, van groot tot klein.
Lees verder

Picnic werkt aan een aparte cao voor e-commerce-bedrijven
Online supermarkt Picnic gaat samen met brancheorganisatie INretail werken aan een speciale cao voor de e-commercesector. Medewerkers in de distributiecentra krijgen daarnaast meer loon.
Lees verder

Gerechtsdeurwaarders waarschuwen: Pas op voor oplichters
Mensen moeten oppassen voor nepberichten van oplichters die zich voordoen als gerechtsdeurwaarders. Daarvoor waarschuwt de Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders (KBvG) vrijdag.
Lees verder

Picnic werkt aan een aparte cao voor e-commercebedrijven
De online supermarkt Picnic gaat samen met brancheorganisatie INretail werken aan een speciale cao voor de e-commercesector. Medewerkers in de distributiecentra krijgen daarnaast meer loon.
Lees verder