maandag 13 mei 2019

Ontmoet nieuwe zakenpartners tijdens Laser World of Photonics München

Ontmoet nieuwe zakenpartners tijdens Laser World of Photonics München

Bent u actief op het gebied van fotonica en heeft u interesse in samenwerking met potentiële zakenpartners in Duitsland? Dan mag u Laser World of Photonics München niet missen. Neem tijdens deze beurs deel aan het aanvullende programma of aan Holland Avenue.

Het doel is de samenwerkingsmogelijkheden van Nederlandse partijen met Duitse collega's te verkennen. Door het internationale karakter biedt het evenement kansen om kennis te maken met andere internationale partners en internationale fotonica-ontwikkelingen. Meer dan 30.000 mensen uit heel de wereld bezoeken het evenement.

Lees verder

Denk mee over de saneringsregeling varkenshouderijen
Varkens met speelbal

Varkenshouderijen uit Zuid- en Oost-Nederland die geuroverlast veroorzaken, kunnen vanaf 15 augustus 2019 bij ons subsidie aanvragen voor het beëindigen van hun bedrijf. Wat is uw mening hierover?

Lees verder

Octrooiblog: De octrooidetective en de moord op Wilhelm Eschauzier
Standbeeld Sherlock Holmes

Op 11 mei 1931 wordt in een kist in een pakhuis in Den Haag het lijk van de 59-jarige Wilhelm Eschauzier gevonden.

Lees verder

Seminar Zakendoen met Letland

Bent u actief op het gebied van innovatie, slimme mobiliteit en duurzame logistiek? En bent u benieuwd naar de zakelijke kansen in Letland voor uw bedrijf? Kom dan naar het seminar Zakendoen met Letland, op 6 juni in Utrecht.

Het Letse Investerings- en Ontwikkelingsagentschap (LIAA) organiseert dit seminar in samenwerking met de Nederlandse Ambassade in Riga, de Honorair Consul van Letland in Amsterdam en City Hub Utrecht.

Lees verder

Kansenseminar Green economy en e-mobility in Italië

Wilt u informatie over uw kansen op het gebied van groene economie en e-mobility in Italië? Of wilt u meer weten over de Holland Lounge tijdens de beurs Ecomondo? Kom dan op 14 juni naar het kansenseminar in Den Haag.

Binnen Europa neemt Italië een vooraanstaande positie in op het gebied van circulaire economie, afvalrecycling, duurzame energie en organische landbouw.

Lees verder