donderdag 16 mei 2019

Klanten boos over prijsverhogingen backupdienst KPN

Klanten boos over prijsverhogingen backupdienst KPN
KPN gaat vanaf volgende maand meer vragen voor zijn (zakelijke) backupdienst in de cloud. Het bedrijf voert staffels in en de fair-use policy op onbeperkte opslagcapaciteit komt te vervallen.
Lees verder

654 miljoen gebruikers voor Alibaba
De marktplaatsen van Alibaba hebben inmiddels 654 miljoen klanten. De omzet groeide dan ook flink, met 51 procent, naar omgerekend 13,9 miljard dollar.
Lees verder

Fuchsia OS geen vervanger voor Android
Google is niet van plan om Android op termijn te vervangen door zijn gedoodverfde opvolger Fuchsia OS. Dat blijkt uit een gesprek van Googles Hiroshi Lockheimer door The Verge.
Lees verder

B2B klant is veeleisend, en wil communicatie op maat
Het traditionele onderscheid tussen B2B- en B2C-marketing verdwijnt in hoog tempo, het koopgedrag van consumenten wordt tegenwoordig namelijk ook door zakelijke klanten overgenomen. Dit blijkt uit het onderzoekrapport Creating Epic Customer Experiences van Marketo, tegenwoordig onderdeel van Adobe.
Lees verder

Adobe zoomt in op gebruikerservaring
Het nieuwe mantra van Adobe heet gebruikerservaring, oftewel customer experience. In Londen gaf het bedrijf deze week het startschot voor Summit EMEA 2019. En daar kreeg het Adobe Experience Platform volop aandacht.
Lees verder

Nieuw bij Mediamarkt: in drie minuten telefoonabonnement afsluiten
In twee tot drie minuten tijd: een nieuw mobiel telefoonabonnement afsluiten, waar dit eerst 20 minuten duurde. Dat wil MediaMarkt in samenwerking met CM.com in haar winkels mogelijk maken.
Lees verder

Honderdjarige BvA voortaan 'Netwerk van merkleiders'
De 100-jarige Bond van Adverteerders presenteert zich voortaan als een Netwerk van merkleiders. 'Als ambitieuze aanjagers van merken en markten […]
Lees verder

Dentsu Aegis Network lanceert flexibel dentsu X in Nederland
Dentsu Aegis Network lanceert in Nederland het bureauconcept dentsu X. dentsu X staat voor werken met een compact en wendbaar kernteam dat voor elke klant wordt uitgebreid met de beste media-, data-, technologie-, performance- en creatieve specialisten uit het eigen netwerk.
Lees verder

iProspect brengt campagnemanagementtool voor Amazon
Digitaal marketingbureau iProspect, onderdeel van Dentsu Aegis Network, brengt een hulpmiddel uit waarmee adverteerders op grote schaal, geautomatiseerd reclamecampagnes kunnen draaien op Amazon.
Lees verder