dinsdag 21 mei 2019

Google lanceert nieuwe Google Glass voor zakelijke markt

Google lanceert nieuwe Google Glass voor zakelijke markt
Google heeft een nieuwe versie van zijn slimme bril Google Glass gepresenteerd. Die is net als zijn voorganger uit 2017 bedoeld voor de zakelijke markt.
Lees verder

ViaTim wil kleine elektrische apparaten inzamelen
Bezorgnetwerk ViaTim, dat werkt met buurtgenoten, wil kleine elektrische apparaten inzamelen ter recycling.
Lees verder

Apple Pay in Luxemburg en Hongarije
Apple Pay is vanaf vandaag ook in Luxemburg en Hongarije beschikbaar. In Luxemburg is BGL BNP Paribas de bankpartner. Maar de grotere staatsbank Banque et Caisse d'Epargne de l'Etat (BCEE), alias Spuerkeess, werkt nog niet mee.
Lees verder

Startup Tykn krijgt injectie van IT-ondernemer Johan Mastenbroek
Tech-startup Tykn heeft een investering van 1,2 miljoen euro ontvangen van Haagse IT-ondernemer Johan Mastenbroek. Dat bedrijf ontwikkelt met behulp van blockchain een zogenoemde digital identity wallet, waarmee het mogelijk wordt om identiteitsgegevens digitaal te verifiëren.
Lees verder

Italiaanse markt goedkoopst voor mobiel postpaid in West-Europa
Italië is het goedkoopste land voor postpaid-mobiele diensten in West-Europa geworden, na de lancering van Iliad als vierde operator. Nederland behoort gemiddeld nog steeds tot de goedkopere landen. Dat blijkt uit nieuw onderzoek van Telecompaper.
Lees verder

HEMA en Wehkamp kondigen samenwerking aan
HEMA en Wehkamp sluiten een strategische samenwerking waarbij producten van HEMA in de digitale schappen komen te liggen bij Wehkamp.
Lees verder

VodafoneZiggo verliest zaak tegen 'misleiding T-Mobile'
T-Mobile mag consumenten attent blijven maken op de jaarlijkse algemene prijsverhogingen van KPN en VodafoneZiggo. De kabelaar had in een kort geding geëist dat T-Mobile zou stoppen met misleidende informatie daarover.
Lees verder

Mollie klaar voor Apple Pay in Nederlandse webshops
Webwinkels die draaien met betaalprovider Mollie kunnen Apple Pay gaan inzetten zodra dat in Nederland beschikbaar komt.
Lees verder

Online omzet MediaMarkt naar 699 miljoen
De online omzet van MediaMarkt en zusterbedrijf Saturn is in het tweede kwartaal met dertien procent gestegen tot 699 miljoen euro.
Lees verder