woensdag 15 mei 2019

Facebook verbeurt 730.000 euro aan dwangsommen voor nepadvertenties Tommy Hilfiger

Facebook verbeurt 730.000 euro aan dwangsommen voor nepadvertenties Tommy Hilfiger
Facebook Nederland en het Ierse moederbedrijf moeten aan PVH (Tommy Hilfiger) 730.000 euro aan verbeurde dwangsommen betalen omdat het bedrijf te weinig zou hebben gedaan om advertenties voor nep-Tommy Hilfiger merkkleding via Facebook en Instagram tegen te gaan. Dat blijkt uit het vonnis van een kort geding bij de rechtbank Amsterdam.
Lees verder

Draaitafel met plug-and-play-instellingen
Draaitafels zijn weer helemaal terug en er is steeds meer keuze. Neem deze luxe DG-1 Dynamic Groove Record Player van […]
Lees verder

Gamingmarkt China naar 41,5 miljard dollar
De gamingmarkt in China groeit van 30,8 miljard dollar naar 41,5 miljard dollar in 2023. Daarnaast zal het aantal spelers oplopen naar 767 miljoen. Dat verwacht Niko Partners.
Lees verder

CM.com: 'Toekomst laten zien met Formule 1'
"Voor ons is dit het vehikel om de toekomst te laten zien", zegt Jeroen van Glabbeek over zijn sponsoring van de Formule 1 in Zandvoort. "Als bedrijf maken we de overstap van eenwegverkeer met sms naar directe interactie en conversational commerce met nieuwe systemen."
Lees verder

Once Dating neemt Picable over
Once Dating breidt heeft Pickable ingelijfd, de 100% anonieme datingapp voor vrouwen. Pickable heeft naar eigen zeggen een flinke groei doorgemaakt sinds de lancering zes maanden geleden, en heeft inmiddels 1 miljoen gebruikers wereldwijd.
Lees verder

Tempo Team, KPN en Pathé genomineerd voor Email Awards 2019
Tempo Team, KPN en Pathé zijn door DDMA genomineerd voor de beste E-mail Campagne van 2019. Kevin Ruhe van E-llenials (Beter Bed & Intergamma), Dennis Figge van Schiphol en Bob Mencke van Wehkamp maken kans om tot E-mail Professional van het jaar uitgeroepen te worden. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens de DDMA Email Summit op 20 juni.
Lees verder

'Veel digitale publicaties dreigen onder het hoge btw-tarief te blijven'
De aangekondigde btw-verlaging voor digitale publicaties van 21 naar 9 procent gaat vrijwel alleen gelden voor digitale kopieën van papieren kranten, boeken en tijdschriften. In tegenstelling tot andere lidstaten houdt Nederland gangbare digitale publicaties zoals nieuwswebsites buiten het verlaagde btw-tarief.
Lees verder

Ook Tinder krijgt Lite-versie app
Tinder introduceert binnenkort een Tinder Lite-app voor regio's waar data nog altijd duur is, zoals Zuidoost Azië.
Lees verder

Chromebooks straks geschikt voor Linux
Toekomstige Chromebook-modellen zullen Linux gaan ondersteunen. Het besturingssysteem kan dan als virtuele machine binnen Chrome OS gedraaid worden.
Lees verder