woensdag 15 mei 2019

Bitcoin passeert 7800 dollar

Bitcoin passeert 7800 dollar
De Bitcoin lijkt eindelijk uit zijn dal te kruipen. Maandag steeg de koers voor het eerst sinds maanden weer eens naar 7400 dollar.
Lees verder

CM.com hoofdsponsor Formule 1 Zandvoort
Technologiebedrijf CM.com is een van de vijf eventspartners, of: lokale hoofdsponsoren, van de Grand Prix in Zandvoort voor de komende jaren.
Lees verder

Apple Pay werkt straks ook met NFC-stickers
Apple Pay krijgt ondersteuning voor zogenoemde NFC stickers, waarmee heel snel betaald kan worden zonder app. Het bedrijf heeft in Las Vegas een samenwerking met Bird scooters, kledingmerk Bonobos en de parkeerautomaten van PayByPhone aangekondigd.
Lees verder

Rocket Internet stapt uit Hellofresh
Rocket Internet verkoopt zijn laatste pluk aandelen in Hellofresh en haalt daar 350 miljoen euro mee op.
Lees verder

Beeld en Geluid kiest mediatech-partners voor nieuwe tentoonstelling
Beeld en Geluid, het instituut voor media, opent in 2021 in Hilversum een compleet vernieuwd museum waarin de bezoeker via meer dan vijftig interactieve installaties wordt meegenomen in de wereld van radio, televisie en online. Beeld & Geluid gaat daartoe samenwerken met Kiss the Frog, REDRUM en Elastique.
Lees verder

Picnic vergelijkt prijzen nu ook met die van Plus
Picnic gaat de prijzen van supermarkt Plus meenemen in haar laagste prijsgarantie. Eerder deed de websuper dat al met Jumbo en Albert Heijn.
Lees verder

KPN Ventures investeert in Finse IoT-specialist
De investeringstak van KPN doet mee aan een investeringsronde van 14,4 miljoen euro in het Finse bedrijf Wirepas. Dat ontwikkelde een platform voor industriƫle toepassingen voor Internet of Things.
Lees verder

Google Shopping krijgt een facelift
Google steekt product- en prijsvergelijker Shopping later dit jaar in het nieuw.
Lees verder

eBay opent pop-up 'warenhuis'
eBay opent in het Verenigd Koninkrijk een pop-up store waar gedurende een maand veertig lokale ondernemingen hun artikelen kunnen verkopen.
Lees verder