woensdag 22 mei 2019

‘Amerikaanse bedrijven adverteren minder bij YouTube’

'Amerikaanse bedrijven adverteren minder bij YouTube'
Amerikaanse adverteerders lijken Googles YouTube in te ruilen voor de online activiteiten van de grote Amerikaanse tv zenders. Dat schrijft Reuters op basis van gegevens van MediaRadar. Het zou kunnen verklaren waarom de groei van moederbedrijf Alphabet voor het eerst in drie jaar is afgenomen.
Lees verder

Google combineert zijn reisdiensten in Trips
Zoekbedrijf Google combineert al zijn reisgerelateerde producten, zoals vlucht- en hotelzoeken en overblijftips, in één aparte zoekbestemming genaamd Trips.
Lees verder

Marcel van der Heijden weg bij Dept
Drie jaar na de verkoop van zijn bedrijf a friend of mine aan Dept stapt directeur Marcel van der Heijden daarop om weer zelf te ondernemen.
Lees verder

Redkiwi breidt MT uit met Edwin Plag en Axel Eichhorn
Fullservice digital Agency Redkiwi uit Rotterdam stelt Edwin Plag en Axel Eichhorn aan als nieuwe leden van het managementteam en verdubbelt de omgeving van de directie tot vier man.
Lees verder

Kantonrechter: Domeinverkoper Trademark Office pleegt bedrog
Domeinverkoper Trademark Office uit Groningen heeft wederom een rechtszaak verloren. Bij deze zaak waren niet minder dan 22 bedrijven en personen betrokken. Die werden volgens de kantonrechter stuk voor stuk benaderd met onjuiste informatie.
Lees verder

Snelste MacBook Pro
Apple heeft vandaag voor het eerst een 8-core MacBook Pro aangekondigd. Daarmee is het de snelste Mac-laptop ooit.
Lees verder

Osudio lanceert nieuw label Darwin
Digital agency Osudio lanceert het nieuwe bedrijfsonderdeel Darwin, een netwerkorganisatie met specialisten die zich met name richten op businessvraagstukken van CEO's en investeerders en minder de technische kant.
Lees verder

Dropshipments, robots en duurzaamheid thema's Emerce Fulfillment & Logistics
In de zomer van 2017 ontstond het idee om als vidaXL dropshipment te faciliteren, waarbij de webshop niet uit eigen voorraad verkoopt. Het moest vooral simpel zijn met een makkelijke aansluiting, transparante prijzen en nauwelijks financiële drempels. Je hoort er meer over op Emerce Fulfillment & Logistics, op 26 juni in Amsterdam. Kijo Oudshoorn geeft inzicht in de redenen achter het succes, hoe je als dropshipper kunt groeien en wat dit betekent voor de e-commerce in de toekomst.
Lees verder

Samsung lanceert Galaxy M20
Samsung lanceert met de Galaxy M20 naar eigen zeggen de 'ideale smartphone voor iedereen die op zoek is naar een goed toestel voor een bescheiden prijs'.
Lees verder