donderdag 9 mei 2019

Aantal zakelijke drones in Nederland afgelopen twee jaar verdrievoudigd

Aantal zakelijke drones in Nederland afgelopen twee jaar verdrievoudigd
In Nederland zijn er momenteel 2109 drones waarmee professioneel wordt gevlogen ingeschreven in het luchtvaartuigregister. Dat is een kleine verdrievoudiging ten opzichte van 2017, toen er rond deze tijd nog slechts 755 drones stonden ingeschreven. Dat blijkt uit een analyse van Dronewatch.nl.
Lees verder

T-Mobile/Tele2: 5,4 miljoen mobiele gebruikers
Het gefuseerde T-Mobile/Tele2 heeft 5,4 miljoen mobiele gebruikers en biedt vaste diensten aan een klantenbestand van 557.000. Dat meldt T-Mobile vanochtend.
Lees verder

Sterke vraag naar distributiecentra en grootschalige opslagruimten
De markt voor logistiek vastgoed in Nederland stond in 2018 in het teken van een grote vraag naar distributiecentra en grootschalige opslagruimten, zowel door bedrijven als door beleggers. Sterker nog: de vraag naar logistiek vastgoed was nog nooit zo groot als in het afgelopen jaar. Dat blijkt uit de door NVM Business uitgebrachte publicatie Logistiek vastgoed in cijfers 2018.
Lees verder

SAP introduceert zakelijke apps voor iOS en Mac
SAP brengt meer zakelijke applicaties naar iOS, en voor het eerst ook naar de Mac. Daarnaast wordt Core ML, de on-device machine learning-technologie van Apple, toegevoegd aan de SAP Cloud Platform SDK voor iOS. Dat maakten SAP en Apple woensdag bekend tijdens het jaarlijkse SAP-congres SAPPHIRE NOW.
Lees verder

CoolCat gaat alleen nog door als webwinkel
De kledingwinkels van CoolCat gaan komende maanden alsnog dicht. Eigenaar Retail Beheer wil het merk alleen nog als webshop voortzetten. Mogelijk verliezen honderden mensen hun baan.
Lees verder

Nieuwe versie WordPress verschenen
WordPress.org heeft WordPress 5.2 uitgegeven, dat is ontwikkeld door 327 vrijwilligers. Het CMS biedt nu mogelijkheden om configuratiefouten makkelijker recht te zetten.
Lees verder

Alibaba haalt Tencent in als China's sterkste merk
Alibaba heeft rivaal Tencent ingehaald als China's waardevolste merk op de jaarlijkse toplijst voor merken van BrandZ.
Lees verder

Twee nieuwe partners bij DPDK
Anouk van de Sande & Antwan van der Mooren worden partner bij digital agency DPDK uit Rotterdam.
Lees verder

Sebastiaan Berkvens verlaat Beerwulf
De mede-oprichter van online speciaalbierwinkel Beerwulf.com Sebastiaan Berkvens kondigt aan het bedrijf te verlaten.
Lees verder