vrijdag 17 mei 2019

123 miljoen dollar groeigeld voor Nextdoor

123 miljoen dollar groeigeld voor Nextdoor
De ook in Nederland bekende buurtapp Nextdoor heeft 123 miljoen dollar venture capital opgehaald bij Amerikaanse partijen. De onderneming gaat daarnaast activiteit ontwikkelen in Denemarken en Zweden.
Lees verder

Topbloemen opent winkel in Amstelveen
Topbloemen.nl heeft zijn eerste fysieke winkel geopend. De winkel in Amstelveen wordt door het bedrijf zelf geƫxploiteerd, maar op termijn overgedragen aan een francisenemer.
Lees verder

Nieuwe definitiebepaling voor Digital Out of Home
Het JIC Buitenreclame Onderzoek (BRO), waarin zowel OOH-exploitanten (Outreach) als adverteerders (BvA) en mediabureaus (PMA) zijn vertegenwoordigd, is het onlangs eens geworden over een nieuwe definitiebepaling voor DOOH.
Lees verder

Toch cao voor websuper Picnic, maar volgens eigen formule
Websuper Picnic gaat samen met zijn medewerkers en brancheorganisatie INretail in de fulfilment centers een eigen e-commerce-cao ontwikkelen die aansluit bij de werkzaamheden en de huidige tijd. De retail-cao van brancheorganisatie INretail zal als basis dienen.
Lees verder

FTTH in Nederland: penetratie van 65 procent eind 2023
KPN heeft de definitieve klap gegeven op een almaar groeiende interesse in de glasvezeluitrol in Nederland. Telecompaper verwacht dat de markt eind 2023 zo'n 5,3 miljoen homes passed kent, waarmee zo'n 65 procent van de markt wordt bereikt. Homes passed wil zeggen dat woningen over glasvezel beschikken, niet dat deze ook wordt gebruikt.
Lees verder

Nederlander blijft komende vijf jaar met contant geld betalen
Het grootste deel van de Nederlanders denkt de komende vijf jaar te blijven betalen met contant geld. Wel voorziet bijna de helft van de ondervraagden in de toekomst minder contant af te rekenen dan nu. 21 procent van de ondervraagden, vooral de groep jongeren, denkt over vijf jaar volledige overgestapt te zijn op elektronisch betalen. Dat blijkt uit onderzoek van DNB.
Lees verder

Helpdeskfraude lijkt af te nemen
Het aantal slachtoffers van helpdeskfraude neemt af, al waren het er altijd nog 1600. Dat laat de politie aan Security.NL weten. Ook dit jaar lijkt de daling door te zetten, zo blijkt uit cijfers voor de eerste maanden van 2019.
Lees verder

Albert Heijn gaat 400 diesel Volkswagen Crafter's ombouwen voor online bezorgen
Albert Heijn gaat binnen afzienbare tijd in Amsterdam online bestelde boodschappen bezorgen met elektrische bezorgbussen.
Lees verder

Drupaljam krijgt aparte dag voor bedrijfsleven
Het congres voor Drupal-enthousiastelingen Drupaljam krijgt voor het eerst een aparte dag die louter voor het bedrijfsleven is bedoeld.
Lees verder