woensdag 17 april 2019

Top 25 techbedrijven verdienden ruim 100 miljard dollar met games

Top 25 techbedrijven verdienden ruim 100 miljard dollar met games
De top 25 van beursgenoteerde techbedrijven heeft vorig jaar gezamenlijk 107 miljard dollar omgezet met inkomsten uit gaming. Dat stelt het Nederlandse Newzoo. De 25 bedrijven waren tegelijkertijd goed voor 80 procent van de gamingmarkt.
Lees verder

Zalando voert verzendkosten in voor enkele Europese landen
Zalando gaat verzendkosten in rekening brengen voor kleine pakketjes. Dat was al het geval in Italië, maar nu zijn ook de Britten, de Ieren en de Spanjaarden aan de beurt.
Lees verder

Bookdifferent.com werkt samen met Panta Reizen
Bookdifferent.com, het groene hotelboekingsplatform, is een samenwerking gestart met zakenreisbureau Panta Reizen uit Rotterdam. De duurzaamheidsdata van bookdifferent.com worden geïntegreerd in de booking tool van Panta.
Lees verder

Oplage (papieren) tijdschriften blijft dalen
De printoplage van tijdschriften daalt, en meestal al sinds de eeuwwisseling. In totaal gaat het om een miljoenenverlies, en de trend is onmiskenbaar: het eind van de daling is niet in zicht. Dat schrijft Piet Bakker, tot voor kort lector Crossmedia & Journalistiek aan de Hogeschool Utrecht.
Lees verder

Hillenaar Outdoor exploiteert 'witte toren' aan de A1 bij Naarden
Hillenaar Outdoor breidt zijn portfolio uit met een nieuwe reclamemast langs de A1 bij Naarden. De 'witte toren' krijgt twee nieuwe reclamevakken die op den duur gedigitaliseerd worden.
Lees verder

Tien redenen om naar Emerce Travel 2019 te gaan
Op 6 juni is Pakhuis de Zwijger in Amsterdam weer het toneel van Emerce Travel, hét evenement voor de Nederlandse online reisbranche. Tien redenen waarom je dit niet wilt missen.
Lees verder

Eerste VR Zone van Zeeland
De eerste Virtual Reality Zone van Zeeland is vandaag geopend op Vakantiepark Aquadelta bij Bruinisse. In de nieuwe ruimte kunnen deelnemers met een VR-bril ervaren hoe het is om bijvoorbeeld op een plank aan de rand van de bovenste etage van een wolkenkrabber te lopen of om op safari te gaan tussen de wilde dieren.
Lees verder

Tele2 zet postduif in om bedrijven te herinneren aan verdwijnen ISDN
Tele2 Zakelijk is een campagne gestart om de waarschuwen voor het verdwijnen per 1 september van ISDN, de technologie die in de jaren negentig werd gebruikt om sneller te internetten, en de laatste jaren nog voor telefonie wordt ingezet.
Lees verder

Google lanceert goedkopere Pixel smartphones op ontwikkelaarscongres
Google gaat op zijn ontwikkelaarscongres op 7 mei vermoedelijk nieuwe Pixel telefoons aankondigen. Het bedrijf zegt in een teaser dat er 'iets groot naar het Pixel universum' komt.
Lees verder