woensdag 17 april 2019

T-Mobile Nederland presenteert directie gefuseerde organisatie

T-Mobile Nederland presenteert directie gefuseerde organisatie
Het gefuseerde T-Mobile en Tele2 heeft het managementteam gecompleteerd. De ambitie van het nieuwe directieteam is met gebundelde krachten de telecommarkt verder uit te dagen.
Lees verder

Zalando start offensief op beautymarkt
Zalando begint in zeven Europese landen een multimediale reclamecampagne om zijn online cosmeticawinkel in te prenten.
Lees verder

Dylan Haegens sluit aan op RTL's Divimove
Een van Nederlands bekendste YouTubers, Dylan Haegens, sluit zich aan op het netwerk van Divimove. Deze dochter van RTL helpt zijn commerciële belangen behartigen en kan helpen nieuwe producten ontwikkelen.
Lees verder

Yin Oei weg als country manager Cegeka
Yin Oei is opgestapt als Belgische country manager van Cegeka. Sinds september 2017 was ze verbonden aan het Hasseltse IT-bedrijf.
Lees verder

Netflix vreest Disney en Apple niet
Netflix zegt de komst van Apple TV Plus en Disney Plus niet te vrezen omdat de 'transitie van lineair naar uitgesteld kijken' enorm is en alle partijen daarvan profiteren. Dat stelt het bedrijf bij de presentatie van zijn kwartaalcijfers.
Lees verder

Apple en Qualcomm sluiten vrede
Apple en zijn grote leverancier Qualcomm begraven na een bloedige tweestrijd eindelijk de strijdbijl. Alle lopende rechtszaken zullen worden beëindigd, waaronder die van Qualcomm tegen Apples toeleveranciers.
Lees verder

De spelcomputer is nog niet weg: Xbox One zonder schijflade, PlayStation5 met 8k
De spelcomputer archaïsch? Sony en Microsoft geven het nog niet op: nieuwe hardware verschijnt aan de horizon, terwijl de trend duidelijk richting netwerk gaat.
Lees verder

Over enkele jaren meer slimme luidsprekers dan tablets in gebruik
Voor het einde van het jaar zullen wereldwijd ruim 200 miljoen slimme luidsprekers zijn verkocht. Dat is de overtuiging van […]
Lees verder

Zakelijke markt stuwt omzet TomTom
TomTom zette in het eerste kwartaal 14 procent meer om. Van de 170 miljoen euro was het vooral 'locatie technologie' […]
Lees verder