donderdag 11 april 2019

Samsung lanceert smartphone met roterende camera

Samsung lanceert smartphone met roterende camera
Meestal is het de Galaxy S van Samsung met de meeste innovaties, maar dit keer is een uitzondering gemaakt voor de Galaxy A80, een smartphone die volgens het bedrijf speciaal voor 'digital natives' is ontworpen. Meest opvallend: Samsung's eerste roterende camera en een intelligente batterij.
Lees verder

Ziggo en T-Mobile winnen op breedbandmarkt
De Nederlandse markt voor vast breedbandinternet is in 2018 met 1,1 procent gegroeid naar 7,5 miljoen aansluitingen. Vooral Ziggo en T-Mobile zagen het aantal aansluitingen groeien. ij deden de daling bij Tele2 en KPN teniet, zo blijkt uit het meest recente kwartaalrapport van marktonderzoeksbureau Telecompaper over de breedbandmarkt.
Lees verder

Provinciale subsidie voor gameplatform Indietopia
Gameplatform Indietopia uit Groningen krijgt 60.000 euro subsidie voor het opzetten van een proeftuin om de noordelijke game-industrie te ondersteunen.
Lees verder

Amazon verandert commissies op Europese marktplaatsen
Ondernemingen die via de Europese marktplaatsen van Amazon verkopen krijgen per juni 2019 te maken met nieuwe tarieven.
Lees verder

Veel nieuwe bedrijven willen toegang tot de Nederlandse financiële markt
Het afgelopen half jaar hebben veel nieuwe bedrijven bij DNB een aanvraag ingediend om toegang tot de Nederlandse financiële markt te krijgen. In totaal gaat het om ongeveer 35 (concept)aanvragen in onder meer de bankensector, de verzekeringssector en vooral in de sector van betaalinstellingen en elektronische geldinstellingen.
Lees verder

Bol.com wil 3,5 miljoen artikelen niet meer inpakken
Nog jaar nog worden door bol.com circa 3,5 miljoen artikelen zonder de herkenbare bol.com doos verstuurd. Is de kartonnen doos noodzakelijk voor de bescherming van het artikel, dan verpakt bol.com het op een zo verantwoord mogelijke manier.
Lees verder

KPN voegt beveiligingsactiviteiten samen
KPN heeft al zijn beveiligingsactiviteiten samengevoegd. Hiertoe behoren naast KPN Security Services ook de diensten van de in 2017 overgenomen bedrijven DearBytes en QSight IT.
Lees verder

DPD HUB Eindhoven wordt internationale 'draaischrijf' voor pakketten uit heel Europa
DPD opent vandaag het grootste internationale sorteer- en distributiecentrum voor pakketten in Europa, de HUB Eindhoven. De nieuwe locatie heeft […]
Lees verder

Johan Vrancken is de nieuwe directeur van Nielsen België en Nederland
Johan Vrancken heeft de rol van algemeen directeur van Nielsen België en Nederland overgenomen.
Lees verder