maandag 8 april 2019

Radar: Van gas afstappen kost consument honderden euro's

Radar: Van gas afstappen kost consument honderden euro's
Consumenten die van het gas af willen moeten honderden euro's betalen om hun gasmeter te laten afsluiten en verwijderen, stelt consumentenprogramma Radar zaterdag.
Lees verder

Fiat Chrysler betaalt Tesla miljoenen om gemiddelde uitstoot omlaag te brengen
Autobouwer Fiat Chrysler Automobiles (FCA) heeft een overeenkomst gesloten met Tesla om de Europese emissieregels voor hun totale modellen aanbod te omzeilen.
Lees verder

Basisscholen doen proef met inzet vluchtelingen tegen lerarentekort
Acht Amsterdamse basisscholen zijn maandag van start gegaan met een pilot waarin gevluchte leraren uit Syriƫ en Turkije meedraaien in de klas. Ondertussen volgen ze intensieve taal- en...
Lees verder

Nissan-aandeelhouders stemmen voormalig topman Ghosn weg
De aandeelhouders van Nissan hebben maandag formeel gestemd voor de afzetting van voormalig topman Carlos Ghosn. Daarmee zijn alle banden tussen Ghosn en het autoconcern verbroken.
Lees verder

Fiat Chrysler betaalt Tesla miljoenen om uitstoot omlaag te brengen
Autobouwer Fiat Chrysler Automobiles (FCA) heeft een overeenkomst met Tesla gesloten om met hun totale aanbod aan modellen te voldoen aan de Europese emissieregels.
Lees verder

TNO: Een op de vijf oproepkrachten heeft meerdere banen
Een op de vijf oproep- en invalkrachten heeft meerdere banen, tegenover 4 procent van alle werkenden in Nederland. Dat blijkt maandag uit een onderzoek van TNO.
Lees verder

'Italiƫ wil begrotingstekort voor 2020 verhogen naar 2,1 procent'
De Italiaanse regering wil het begrotingstekort voor 2020 verhogen naar 2,1 procent, melden drie anonieme bronnen maandag aan persbureau Reuters. Komende woensdag zal het doel naar verluidt worden...
Lees verder

Fulltimers krijgen gemiddeld 38 uur per week uitbetaald, parttimers 20 uur
Nederlanders die voltijds werken, krijgen per week gemiddeld 38 uur uitbetaald. Dat is achttien uur meer dan de mensen die in deeltijd werken, blijkt maandag uit cijfers van het Europese...
Lees verder