dinsdag 16 april 2019

Politie stelt data beschikbaar over malafide handelspartijen

Politie stelt data beschikbaar over malafide handelspartijen
​​​​​​​Bedrijven en organisaties kunnen voortaan real time data van de politie binnenhalen. Het betreft de gegevens die al enige jaren te vinden zijn op Politie.nl onder de noemer Controleer Verkopergegevens. In dit bestand staan alle namen, bankrekeningnummers of telefoonnummers waartegen drie of meer meldingen zijn gedaan van oplichting via internet.
Lees verder

Lightspeed met spaarkaarten voor webshops
Retail- en e-commerceplatform Lightspeed introduceert een nieuwe marketingoptie waardoor zijn klanten spaarprogramma's kunnen gaan aanbieden aan hun consumenten.
Lees verder

'VR en AR stimuleren online shoppen'
Virtual reality (VR) en augmented reality hebben volgens doctoraatsonderzoek dat Helena Van Kerrebroeck (VUB, faculteit Sociale Wetenschappen & Solvay Business School) heeft uitgevoerd een positief effect op de houding van klanten tegenover merken of producten. Dankzij de technologie voelen producten dichterbij.
Lees verder

Jumbo opent hoofdkantoor in Belgische Brasschaat
Jumbo opent binnenkort een hoofdkantoor in het Belgische Brasschaat. Het is de eerste concrete stap van de supermarkt op de Vlaamse markt. Dit najaar gaan de eerste winkels open. Uiteindelijk komen er tientallen vestigingen.
Lees verder

Digital Brixx verder onder Abovo Media
Digital Brixx, het digitale label van Abovo Media, gaat verder onder de naam van het moederbedrijf Abovo Media. De grenzen tussen performance en branding, online en offline, worden op deze wijze verder doorbroken, aldus het bedrijf.
Lees verder

Weer grote staking bij Duitse Amazon distributiecentra
Arbeiders in vier Duitse logistieke Amazon-centra hebben maandag het werk neergelegd. Ze eisen een betere beloning en voorwaarden. Het gaat […]
Lees verder

UvA benoemt tweede universiteitshoogleraar kunstmatige intelligentie
De Universiteit van Amsterdam benoemt Ivana Išgum per 1 september 2019 tot nieuwe universiteitshoogleraar op de leerstoel AI and Medical Imaging. Išgum is, na de recent benoemde universiteitshoogleraar Maarten de Rijke, de tweede van vier nieuw te benoemen universiteitshoogleraren die zich gaan richten op de interdisciplinaire benadering van kunstmatige intelligentie en haar impact.
Lees verder

Slimme chatbot geeft festivalbezoekers antwoord op festivalvragen
Festivalchart introduceert een slimme chatbot voor festivalbezoekers. Hij geeft antwoord op vragen als elke festivals zijn er bij mij in de buurt? Gaat het vandaag regenen? Waar staan mijn vrienden?
Lees verder

Vimeo koopt maker videobewerkingssoftware
Videohostingplatform Vimeo koopt het Israëlische softwarebedrijf Magisto om een nieuwe, meer gespecialiseerde koers in te zetten met het bedrijf.
Lees verder