dinsdag 9 april 2019

Nóg een bureauovername door Accenture Interactive

Nóg een bureauovername door Accenture Interactive
Accenture Interactive doet nog een overname in Europa. Dit keer valt het Spaanse merkcommunicatiebureau Shackleton ten prooi.
Lees verder

Google frommelt reclame in resultaten Assistent
Google voert een update door aan de antwoorden die Assistent geeft op telefoonschermen. De reacties moeten in een oogopslag meer informatie tonen. En passant betekent dat ook dat er reclame in de antwoorden van de telefoonbutler komen.
Lees verder

DDA organiseert Dutch Digital Day 2019
Branchevereniging Dutch Digital Agencies (DDA) organiseert op 21 juni zijn jaarlijkse evenement Dutch Digital Day. De eerste sprekers van de vijfde editie zijn bekend.
Lees verder

Emerce 100: de beste bedrijven in e-business 2019
Vandaag verschijnt de veertiende editie van Emerce 100, een speciale jaarlijkse uitgave van Emerce. Hier geven we weer hoe beslissers uit de online industrie de prestaties beoordelen van dienstenleveranciers, verdeeld over tientallen categorieën.
Lees verder

Internet 28 procent duurder in amper vier jaar
De tarieven voor los internet zijn in vier jaar tijd met 28 procent gestegen. Daarentegen krijgt de consument wel meer waar voor zijn geld; de prijs per MB is gehalveerd. Dat blijkt uit onderzoek van internetvergelijker Breedbandwinkel.nl onder 60.000 Nederlandse huishoudens.
Lees verder

Apples vlindermechanisme: een verwoestende veenbrand?
Apple heeft in het verleden de nodige problemen gehad met zijn hardware, waaronder de legendarische antennegate, maar nu dreigt een veenbrand rond haperende toetsen op nagenoeg alle MacBooks een uitslaande brand te worden.
Lees verder

Grapperhaus: geen legitimatieplicht voor individuele verzenders van pakketjes
Er komt geen legitimatieplicht voor individuele verzenders van pakketjes, ondanks het feit dat daarmee de groeiende online handel in XTC-pillen, cocaïne of tabletjes van designerdrug fentanyl razendsnel kan worden tegengegaan.
Lees verder

VVD wil goedkeuring gezondheidsapps
De VVD wil dat er een online bibliotheek komt van gezondheidsapps met een goedkeurend vinkje. Kamerlid Hayke Veldman vindt het belangrijk dat aantoonbaar goede informatie beschikbaar is over een verstandige leefstijl. Dat zegt hij tegen het AD.
Lees verder

Binnenkort iPad versie WhatsApp
Er komt een speciale versie van WhatsApp voor de iPad. Dat ontdekte WABetaInfo, dat verscheidene afbeeldingen van de iPad-app heeft gepubliceerd.
Lees verder