donderdag 11 april 2019

Levendige handel in digitale identiteiten

Levendige handel in digitale identiteiten
Een webwinkel op het dark web, alleen toegankelijk via Tor browsers, biedt meer dan 60.000 gestolen en legitieme digitale identiteiten […]
Lees verder

Alphabet mag bezorgen met drones in Australië
Alphabet dochter Wing mag in de Australische hoofdstad Canberra voortaan pakketjes bezorgen met drones. De Australische luchtvaartautoriteit Casa heeft hiervoor toestemming gegeven.
Lees verder

Payconiq tekent Bruna als betaalklant
Klanten van ruim honderd winkels van Bruna kunnen er met hun mobiele telefoon gaan betalen, als ze de app van Payconiq op hun toestel hebben.
Lees verder

China overweegt verbod op delven bitcoins
China overweegt een verbod op het delven van bitcoins. De National Development and Reform Commission (NDRC) heeft dat voornemen eerder […]
Lees verder

De Kunsthal verrast met AR in Rotterdamse trams
Passagiers van de Rotterdamse tram lopen deze dagen de kans beschoten te worden door aliens. Om een nieuwe kunstexpositie te promoten verving de RET de achteruit van een tram voor een scherm met augmented reality.
Lees verder

'Apple ziet af van Apple Store in Israël'
Apple ziet naar verluidt af van een Apple Store in Israël omdat het geen overeenstemming kon bereiken over de locatie: de Azrieli Sarona Tower in Tel Aviv.
Lees verder

Google lanceert zakelijk sociaal netwerk Currents
Google Plus is ter ziele, maar voor de zakelijke markt is er een alternatief dat luistert naar de naam Currents.
Lees verder

Accenture sluit Cloud-deal met Google
Accenture wordt grootgebruiker van Google Cloud Platform en richt zich met zijn dienstverlening daarmee op bedrijven uit Fortune 2000. Enterpriseklanten kunnen strategisch advies en bouwwerk gaan inhuren bij het bedrijf. Automatisch schakelen ze daar AI en Googles data management bij in.
Lees verder

ACM start onderzoek misbruik machtspositie Apple in App Store
De Autoriteit Consument & Markt (ACM) gaat onderzoeken of Apple misbruik maakt van de positie die het bedrijf verworven heeft met zijn App Store. Dit naar aanleiding van signalen van andere appaanbieders die de ACM ontving tijdens een marktstudie naar appstores.
Lees verder