dinsdag 16 april 2019

Laat u inspireren op de Kennisdag Sport en Duurzaamheid

Laat u inspireren op de Kennisdag Sport en Duurzaamheid

Kom op 23 mei 2019 naar de Kennisdag Sport en Duurzaamheid, donderdag 23 mei in Den Bosch. U kunt daar inspiratie opdoen en u laten informeren over de vele initiatieven om de sport en sportaccommodaties te verduurzamen.

Lees verder

Schoolbesturen krijgen steun bij energiebesparende maatregelen
Frisse scholen

Met relatief kleine maatregelen energie besparen. Voor veel schoolbesturen liggen op dat gebied nog volop kansen.

Lees verder

New Business Challenge 2019 in Ghana

Bent u student of young professional? En bent u op zoek naar duurzame businessmogelijkheden in Ghana? Doe dan mee met de New Business Challenge 2019. Wie weet presenteert u op 8 augustus de meest innovatieve oplossing op de Nederlandse ambassade in Ghana.

De New Business Challenge (NBC) is een competitie van 20 Nederlandse en 20 Ghanese studenten en young professionals. In teamverband werkt u 2 maanden in gemengde groepen samen aan actuele businessvraagstukken van Nederlandse bedrijven.

Lees verder

Zes winnende plannen voor SBIR Voedselzekerheid Sub-Sahara
Landbouw Afrika

Zes ondernemers zijn geselecteerd om hun innovatie voor het vergroten van de voedselzekerheid voor het armste deel van de bevolking in Sub-Sahara Afrika verder te ontwikkelen.

Lees verder

Betere informatievoorziening voor de energietransitie
ecw header

De ministeries EZK en BZK willen de informatievoorziening over de energietransitie verbeteren. De regio's hebben dit nodig voor hun regionale energiestrategie├źn.

Lees verder