woensdag 10 april 2019

Klompenwerkplaats zet 3D printer in

Klompenwerkplaats zet 3D printer in
De zojuist geopende Klompenwerkplaats van de Toekomst in Sint-Oedenrode heeft tussen de robuuste oude klompenmakersmachines in een helverlichte vitrine een 3D-printer opgesteld. Laagje voor laagje print die een hippe, opengewerkte klomp, meldt Omroep Brabant.
Lees verder

Yuri Solinger (Athlete) moet groothandel 80.000 euro betalen
Yuri Solinger, oprichter van de failliete webshop Athlete, moet uit eigen zak bijna 80.000 euro terugbetalen aan groothandel A.C.M. Products. Dat heeft de Rechtbank Noord-Nederland bepaald.
Lees verder

Beerwulf opent pop-upstore in hip Londens Shoreditch
Heinekens internationale online bierspeciaalzaak Beerwulf.com zit heel even in een fysieke winkel om zich aan het hippe publiek van het Londense Shoreditch te tonen.
Lees verder

Webshop voor museale depotkunst
De nieuwe Museumdepotshop verkoopt kunst uit een negental Nederlandse musea en heeft inmiddels zo'n 500 stukken verzameld die sinds dinsdagmiddag […]
Lees verder

Praxis start nieuw loyaliteitsprogramma via app
Praxis introduceert deze week zijn vernieuwde app met loyaliteitsprogramma Praxis Plus. Met die app biedt de keten naar eigen zeggen heel veel nieuwe diensten.
Lees verder

Twee derde van de hotelwebsites beschermt persoonsgegevens onvoldoende
Twee van de drie hotelwebsites lekt onbewust boekingsgegevens en persoonlijke gegevens van gasten. Dit blijkt uit een analyse van meer dan 1.500 hotels door Symantec, leverancier van cybersecurityoplossingen.
Lees verder

EU presenteert ethische richtsnoeren voor kunstmatige intelligentie
De Europese Commissie heeft volgende stappen gezet voor het scheppen van vertrouwen in kunstmatige intelligentie. Een deskundigengroep 'op hoog niveau' heeft naar eigen zeggen essentiƫle vereisten opgezet. Geen wetgeving, maar vrijblijvende richtlijnen.
Lees verder

Cloudbaas SAP stapt op
Robert Enslin, hoofd van de cloudactiviteiten van SAP, heeft het bedrijf na 27 jaar verlaten. Ooit was hij de gedoodverfde opvolger van CEO Bill McDermott.
Lees verder

Start-up wil gedachten lezen via hoofdtelefoon
Een Canadees bedrijf Orbityl werkt samen met een fabrikant van hoofdtelefoons aan technologie die moet vaststellen hoe alert gebruikers zijn. Daartoe worden elektrische impulsen in het brein gemeten. Het uiteindelijke doel is met behulp van machine learning het lezen van gedachten.
Lees verder