dinsdag 9 april 2019

Klantenservice Samsung 24 uur per dag beschikbaar

Klantenservice Samsung 24 uur per dag beschikbaar
De klantenservice van Samsung in Nederland is vanaf deze week 24 uur per dag beschikbaar via telefoon en Messenger. Klanten kunnen zevendagen per week contact opnemen met de Samsung klantenservice voor vragen, klachten of problemen met Samsung-producten.
Lees verder

Wecycle inzamelpartner ao.nl
Elektronicawebshop ao.nl is een nieuwe inzamelpartner van Wecycle. De webwinkel verkoopt zowel grote als kleine huishoudelijke apparaten en neemt de […]
Lees verder

Grote steden ongewis over aantal Uber-chauffeurs
Grote steden als Eindhoven, Den Haag, Rotterdam en Utrecht hebben geen flauw idee hoeveel Uber-chauffeurs er rondrijden.
Lees verder

KPN opent API Store voor ontwikkelaars
KPN lanceert aanstaande donderdag een API Store en wil zo onderdeel worden van - wat populair wordt aangeduid met - de API-economie. Het teleocombedrijf biedt ontwikkelaars daar toegang tot een aantal van zijn eigen API's en een selectie van derden.
Lees verder

Mozilla komt met aanbevolen Firefox-extensies
Mozilla, de organisatie achter de Firefox browser, lanceert binnenkort een verzameling van aanbevolen Firefox-extensies. Daarvan is de veiligheid door de browserontwikkelaar zelf gecontroleerd.
Lees verder

Webzuilen bij Intratuin
Intratuin wil zijn nieuwe 3.0-winkelconcept inzetten om 'de fysieke en digitale wereld bij elkaar te brengen'. Dat vertelt directeur Peter Paul Kleinbussink in het aprilnummer van RetailTrends.
Lees verder

Boete van ruim 3 ton voor online gokken vanaf Malta
De Kansspelautoriteit blijkt een dezer dagen een boete van 310.000 euro te hebben opgelegd aan het Maltese bedrijf Casumo Services Limited. Dit bedrijf zit achter een illegale gokwebsite.
Lees verder

Opera 60 heeft cryptowallet
Opera heeft een nieuwe versie zijn browser vrijgegeven die los van de nieuwe visuele stijl vooral opvalt door de ingebouwde cryptowallet op basis van Ethereum Web3.
Lees verder

Facebook past voorwaarden aan in het voordeel van consumenten
Facebook heeft zijn algemene voorwaarden aangepast in het voordeel van consumenten. Uiterlijk eind juni moeten alle aanpassingen verwerkt zijn. Dit is het eindresultaat van een gezamenlijke actie van de Autoriteit Consument & Markt (ACM) en andere Europese consumententoezichthouders.
Lees verder