maandag 8 april 2019

Helft van de consumenten is afgelopen drie jaar overgestapt van mobiele aanbieder

Helft van de consumenten is afgelopen drie jaar overgestapt van mobiele aanbieder
27 procent van de Nederlandse consumenten is overgestapt van mobiele telefoonaanbieder en 24 procent is van contract veranderd bij de huidige mobiele telefoonaanbieder. Dat blijkt uit onderzoek van Motivaction in opdracht van toezichthouder ACM.
Lees verder

Matras valt niet meer onder herroepingsrecht
Matrassen mogen niet (meer) worden uitgesloten van herroeping. Dat zegt Thuiswinkel.org nadat op 27 maart 2019 heeft het Hof van […]
Lees verder

De slimme luxe fiets
De naam is apart, de fiets ook. Het minimalistische frame heeft volgens de makers een unieke vorm, met zowel voor als achterlichten ingebouwd in het frame. De klassieke ketting is vervangen door een hightech cardanas voor maximaal comfort.
Lees verder

'50.000 dc's werken met robots in 2025′
Zeker 50.000 distributiecentra zullen in 2025 met robots werken. Nu zijn dat er 4000, zegt ABI Research.
Lees verder

ING, Centraal Beheer, Randstad en Booking.com op Emerce Conversion
52 procent van de Fortune 500 bedrijven uit het jaar 2000 bestaat niet meer. Door de digitale disruptie zal de komende 10 jaar nog eens 40 procent verdwijnen. Technologie verandert sneller dan ooit en heeft een grote impact op hoe bedrijven communiceren met klanten en zaken doen. Karl Gilis van AGConsult vertelt donderdag op Emerce Conversion hoe je ervoor kunt zorgen dat jij wel blijft bestaan.
Lees verder

Apple Music haalt Spotify in op de Amerikaanse markt
Apple Music heeft in de VS zijn grote concurrent Spotify ingehaald, althans wat betreft betaalde gebruikers.
Lees verder

Betere voorlichting over Gelijk Oversteken Service van Marktplaats
Marktplaats gaat klanten beter voorlichten over zijn Gelijk Oversteken Service, zodat het voor de koper én verkoper duidelijk(er) moet zijn dat zij binnen zeven dagen actie moeten ondernemen als een pakketje niet is bezorgd.
Lees verder

Achmea zoekt aansluiting bij innovatieplatform Plug and Play
Achmea is als eerste Nederlandse verzekeraar toegetreden tot het wereldwijde innovatieplatform Plug and Play uit Silicon Valley. Met meer dan 10.000 startups en 280 zakelijke partners heeft Plug and Play het een startup ecosysteem gecreëerd in tal van sectoren.
Lees verder

Franklin Hagel wordt CFO van Catawiki
Franklin Hagel wordt Chief Financial Officer van Catawiki per 1 mei 2019.
Lees verder