maandag 15 april 2019

Emile Muijsson (Stocard): ‘We hoeven ons niet als betaalapp te bewijzen’

Emile Muijsson (Stocard): 'We hoeven ons niet als betaalapp te bewijzen'
Mobiele wallets hangen al een tijd boven de betaalmarkt. Grote jongens worden nauwlettend gevolgd, maar ook klantenkaartapp Stocard zet een eerste stap richting een multifunctionele wallet. Met een voorsprong door het aantal opgebouwde loyaltygebruikers, aldus Emile Muijsson, Country Sales Director Nederland.
Lees verder

Mogelijk meerdere Samsung-winkels in Nederland
Samsung sluit niet uit dat het meerdere en grotere winkels gaat openen in Nederland. Dat vertelde Sander Rooda, hoofd Retail Channel Development, tijdens de opening van de Samsung Experience Center Store afgelopen vrijdag in Hoog Catharijne in Utrecht.
Lees verder

Online omzet bijna 17 procent hoger
De online omzet in Nederland was in februari 16,8 procent hoger dan in dezelfde maand een jaar eerder. Webwinkels hebben 11,3 procent meer omgezet. Dat blijkt uit gegevens van het CBS.
Lees verder

We are you koopt Estate Digital
Bureaunetwerk We are you neemt digital agency Estate Digital uit Tilburg over. "Het staat ons een volgende professionaliseringsslag toe, kans op grotere opdrachten en ook meer perspectief voor onze mensen", aldus verkopend oprichters Alex Otten en Roel de Groot.
Lees verder

Amazon investeert opnieuw in logistieke robots
Amazon versterkt zijn belang in logistieke robots met de overname van Canvas, die autonoom rijdende 'pickkarren' vervaardigt. Financiële details zijn niet bekend gemaakt.
Lees verder

Gamelaptop met uitschuifbaar toetsenbord
Valt er nog wat te innoveren bij gamelaptops? Toch wel. Acer heeft de Predator Helios 700 aangekondigd met uitschuifbaar toetsenbord.
Lees verder

Pc markt blijft dalen
De markt voor pc's daalt nog altijd, zo constateren Gartner en IDC. In het eerste kwartaal werden wereldwijd 58,5 miljoen pc's verscheept, 3 procent minder dan in het eertste kwartaal.
Lees verder

Voys koppelt met klantenservicedienst Robin
Telecombedrijf Voys en klantenservicedienst Robin verbinden elkaars diensten. De helpdesken van de webwinkels kunnen daardoor beter geïnformeerd hun klanten helpen, en de contacten sneller afhandelen.
Lees verder

ACM start marktstudie naar de uitrol van glasvezel in Nederland
De Autoriteit Consument & Markt (ACM) start een verkennend onderzoek naar de uitrol van glasvezel in Nederland.
Lees verder