vrijdag 12 april 2019

Disney Plus vanaf november in de VS, niet in Nederland

Disney Plus vanaf november in de VS, niet in Nederland
Het nieuwe videokanaal van Disney dat moet concurreren met Netflix gaat in de VS in november van start. Europa zal op zijn vroegst in 2020 kunnen beschikken over Disney Plus.
Lees verder

Uber volgende maand naar NYSE
Uber technologies, het bedrijf achter taxi-app Uber, gaat officieel naar de beurs. Zoals al werd verwacht heeft het Amerikaanse bedrijf een aanvraag ingediend voor een notering aan de New York Stock Exchange (NYSE). Het symbool wordt UBER.
Lees verder

LiveRamp neemt Amsterdams Faktor over
De Nederlandse startup Faktor is voor een onbekend bedrag overgenomen door LiveRamp, een grote beursgenoteerde partij op het gebied van identiteitsmanagement in de technologiesector.
Lees verder

Tikkie in Duitsland gestopt
Betaalapp Tikkie telt inmiddels vijf miljoen gebruikers, maar plannen om over de grens uit te breiden staan voorlopig in de ijskast. Dat zegt directeur Freek de Steenwinkel tegen RTL. De ABN dochter trekt zich terug uit Duitsland.
Lees verder

Luidsprekers als meubelstuk
IKEA en Sonos hebben eerder deze week hun multifunctionele Symfonisk-collectie officieel gepresenteerd. Het gaat om luidsprekers die tegelijk ook meubelstuk zijn.
Lees verder

Proef met 700 deelfietsen in Utrecht
Een kleine 700 oranje deelfietsen van Donkey Republic kleuren sinds kort het straatbeeld in Utrecht. In een proef onderzoekt de gemeente Utrecht samen met de Universiteit Utrecht en Hogeschool Windesheim hoe de deelfiets in Utrecht kan bijdragen aan een 'bereikbare stad'.
Lees verder

Emerce Conversion: de foto's
Onder de noemer Culture of Experimentation organiseerde Emerce donderdag weer zijn jaarlijkse congres over conversie via het digitale kanaal. Er waren sprekers van Booking.com, Centraal Beheer, Randstad Groep, ING en FonQ. De foto's zijn zoals altijd van Peter Boer.
Lees verder

B2B leadgeneratie scoort een mager zesje
B2B leadgeneratie laat nog veel te wensen over. Dat blijkt uit de Nationale B2B Leadgeneratie Benchmark 2019 van Prospex. Hoewel meer dat de helft van de respondenten een omzetgroei noteerde van 5 procent, zijn nog veel wensen onvervuld.
Lees verder

Weer boete voor aanbieden online kansspelen
De Kansspelautoriteit (Ksa) heeft opnieuw een boete van 450.000 euro opgelegd voor het aanbieden online kansspelen. Dit keer gaat het […]
Lees verder