maandag 8 april 2019

Danja Lekkerkerk directeur Marketing & E-commerce van D-rt Groep

Danja Lekkerkerk directeur Marketing & E-commerce van D-rt Groep
Danja Lekkerkerk is benoemd tot directeur Marketing & E-commerce van D-rt Groep, het moederbedrijf van D-reizen en VakantieXperts. Lekkerkerk werkt al sinds eind 2015 bij de reisorganisatie.
Lees verder

Aandelen Pinterest minder waard bij beursgang
Digitaal prikbord Pinterest gaat vermoedelijk voor minder naar de beurs. De 12 miljard dollar waar alom rekening mee werd gehouden […]
Lees verder

Consument tevreden over kwaliteit digitale dienstverlening banken
Consumenten zijn best tevreden over de kwaliteit van de digitale dienstverlening van hun huidige bank. 73 procent van de respondenten beoordeelt zijn primaire bank met een cijfer 8 of hoger als het gaat om 'digitaal gemak'. Dit blijkt uit onderzoek door PanelWizard in opdracht van TJIP, The Platform Engineers.
Lees verder

Devoteam koopt g-company
Het Franse beursgenoteerde bedrijf Devoteam koopt de cloudmigratiespecialist g-company uit Utrecht. Tegelijkertijd maken de Fransen ook de aankoop bekend van Avalon Solutions uit Stockholm.
Lees verder

Amazon haalt promoties voor huismerken uit zoekresultaten
Amazon heeft stilletjes al te nadrukkelijke promoties voor zijn huismerken uit zijn zoekresultaten weggehaald. Die verschenen nogal eens hoog in de ranglijsten, tot ergernis van verkooppartners.
Lees verder

HEMA opent eigen contentstudio
HEMA heeft een eigen studio ingericht om content in-house te produceren. Door met eigen stylisten en fotografen te werken, wordt het kenmerkende HEMA beeld in stand gehouden, aldus het bedrijf.
Lees verder

PwC koopt Salesforce-specialist ABSI
PwC legt een onbekend bedrag op tafel om de Nederlandse en Belgische activiteiten van Salesforce-specialist ABSI te kopen. Daarmee koopt het een positie in de groeiende business van cloudconsulting.
Lees verder

Sandra Molenaar nieuwe directeur Consumentenbond
Sandra Molenaar wordt de nieuwe directeur van de Consumentenbond. Ze volgt Bart Combée op, die op 1 februari jongstleden de Consumentenbond verliet.
Lees verder

Wijnvoordeel neemt Belgische branchegenoot over
Wijnvoordeel neemt de Belgische online wijnwinkel Wijnmarkt.be over, een van de grootste online wijnwinkels in België.
Lees verder