dinsdag 9 april 2019

Bijeenkomst Leidraad voor gemeenten - 25 april Zwolle

Bijeenkomst Leidraad voor gemeenten - 25 april Zwolle

Alle wijken moeten in 2050 van het aardgas af zijn. Stelt u zich als gemeente ook de vraag: hoe pakken we dit aan? Het Rijk ontwikkelde een Leidraad die u hierbij gaat helpen. Op donderdagmiddag 25 april hoort u daarover alles op een informatiebijeenkomst in Zwolle.

Lees verder

Bijeenkomst Leidraad voor gemeenten - 1 mei Dordrecht

Alle wijken moeten in 2050 van het aardgas af zijn. Stelt u zich als gemeente ook de vraag: hoe pakken we dit aan? Het Rijk ontwikkelde een Leidraad die u hierbij gaat helpen. Op woensdagmiddag 1 mei hoort u daarover alles op een informatiebijeenkomst in Dordrecht.

Lees verder

Bijeenkomst Leidraad voor gemeenten - 9 mei Eindhoven

Alle wijken moeten in 2050 van het aardgas af zijn. Stelt u zich als gemeente ook de vraag: hoe pakken we dit aan? Het Rijk ontwikkelde een Leidraad die u hierbij gaat helpen. Op donderdagmiddag 9 mei hoort u daarover alles op een informatiebijeenkomst in Eindhoven.

Lees verder

Bijeenkomst Leidraad voor gemeenten - 3 mei Amsterdam

Alle wijken moeten in 2050 van het aardgas af zijn. Stelt u zich als gemeente ook de vraag: hoe pakken we dit aan? Het Rijk ontwikkelde een Leidraad die u hierbij gaat helpen. Op vrijdagochtend 3 mei hoort u daarover alles op een informatiebijeenkomst in Amsterdam.

Lees verder

Horizon 2020 mkb financiering voor 4 innovatieve Nederlandse bedrijven
man in laboratorium

De eerste call van 2019 van het speciaal mkb (SME) instrument in Horizon2020 leverde in totaal al ruim € 9,2 miljoen op voor 4 Nederlandse innovatieve bedrijven.

Lees verder