woensdag 10 april 2019

B2b-matchmaking tijdens AquaConSoil

B2b-matchmaking tijdens AquaConSoil

Zoekt u internationale partners om mee samen te werken op het gebied van duurzaam bodem- en watermanagement? Neem dan deel aan de b2b-matchmaking tijdens AquaConSoil. Dit congres vindt plaats in Antwerpen van 20 tot en met 24 mei 2019. Op 22 mei kunt u deelnemen aan het matchmaking event van Enterprise Europe Network (EEN).

Lees verder

Nationale Dag voor Duurzaamheid in het Hoger Onderwijs (NDDHO)

Kom ook op 24 mei 2019 naar NDDHO - De Nationale dag voor duurzaamheid in het hoger onderwijs! Het event is een samensmelting van het symposium Groene ICT en Duurzaamheid van SURF en de uitreiking van de SustainaBul van het studentennetwerk Morgen. Het thema van de NDDHO 2019 is 'Voed de toekomst'.

Het event is hét podium voor de laatste ontwikkelingen op het gebied van groene ICT en duurzaamheid in hoger onderwijs en onderzoek in Nederland.

Lees verder

Chatbot voor vragen over bedrijfsoverdrachten
bedrijf met schuren

Vanaf 9 april 2019 kunt u uw vragen over bedrijfsoverdrachten aan een chatbot stellen. Deze chatbot is een robot die voorgeprogrammeerde vragen beantwoordt.

Lees verder

Kom naar het UN International Procurement Seminar in Kopenhagen
VN-gebouw New York met vlaggen

Op 11, 12 en 13 juni is het United Nations International Procurement Seminar in Kopenhagen. Kom ook en ga in gesprek met de inkoopmedewerkers van VN-organisaties.

Lees verder

Goederenvervoer per spoor tussen Nederland en China biedt kansen

Op donderdag 4 april 2019 tekende een consortium van Nederlandse bedrijven een samenwerkingsverband met de Nederlandse overheid.

Lees verder