woensdag 10 april 2019

Arthur van Hoff naar Apple

Arthur van Hoff naar Apple
Nederlander Arthur van Hoff is voor Apple gaan werken. Dat meldt Variety op basis van zijn LinkedIn profiel. De afgelopen jaren was hij betrokken bij VR startup Jaunt.
Lees verder

Minister: gegevensuitwisseling in de zorg moet rap tempo volledig digitaliseren
Minister Bruins voor Medische Zorg wil dat digitale data van patiënten kunnen worden uitgewisseld zonder hun expliciete toestemming, zo schrijft hij in een brief aan de Tweede Kamer. 'Mijn ambitie is dat de gegevensuitwisseling in de zorg in Nederland in rap tempo volledig digitaliseert waardoor ook patiënten al hun eigen gegevens digitaal kunnen inzien en beheren. Met meer regie door de overheid dan tot nu toe, met meer tempo en met een wettelijke verplichting.'
Lees verder

'Adverteerders mijden Google om Amazon'
Een groeiende groep adverteerders begint Google te mijden voor e-commercereclame en brengt het geld direct naar Amazon. Dat zijn althans de ervaringen van mediabureaus WPP en Omnicom.
Lees verder

Google Cloud naar 23 regio's
Google Cloud breidt uit naar Seoul en Salt Lake City. Daarmee komt het totaal aantal regio's op 23 in 2020. Seoul wordt de achtste regio in Azië en Salt Lake City de zesde in Noord Amerika.
Lees verder

Aantal orders Takeaway met 51 procent gestegen
Het aantal orders bij Takeaway, moedermaatschappij van Thuisbezorgd, is in het eerste kwartaal met 51 procent gestegen, zo blijkt uit een vanochtend gepubliceerde Trading Update.
Lees verder

KPN zwicht voor druk van OR: toch andere koers voor XS4All
De opheffing van XS4All door moederbedrijf KPN is onzeker geworden, nu de OR van het telecombedrijf naar de rechter is gestapt.
Lees verder

Bang & Olufsen geeft LG toestel vleugels
Je betaalt zoals gebruikelijk voor het unieke design: de nieuwe Beovision Harmony van Bang & Olufsen kost maar liefst 18.500 euro.
Lees verder

'Coolblue, Primark en Zalando zijn de groeimerken van de toekomst'
Coolblue steeg tussen 2015 en 2019 van de 74e naar de 17e positie op de lijst van sterkste retailmerken. De hogere waardering komt niet alleen door flinke media-investeringen. Ook de verschuiving van een multi-brandstrategie naar een mono-brand heeft gezorgd voor de enorme waardestijging.
Lees verder

Nieuwe ad interim CEO voor wehkamp
Graham Harris gaat ad interim de functie van CEO bij wehkamp vervullen. De huidige CEO Piet Coelewij krijgt een andere rol binnen de retailer.
Lees verder