dinsdag 12 februari 2019

Zakendoen met de Asian Development Bank

Zakendoen met de Asian Development Bank

Wilt u zakendoen met de Asian Development Bank (ADB)? Kom dan op 27 en 28 maart 2019 naar de Business Opportunities Fair (BOF) in Manilla. U krijgt de mogelijkheid om uw kansen te verkennen en in contact te komen met professionals van de ADB.

Lees verder

Holland Paviljoen op de beurs BioXpo VitaSana in Brussel

Doet u zaken op het gebied van biologische, ecologische, natuurlijke en duurzame voedingsmiddelen? Neem dan op 13 en 14 oktober deel aan het Holland Paviljoen tijdens de vakbeurs BioXpo VitaSana in Brussel.

De 2-jaarlijkse beurs is voor professionals dé plek om zowel collega's als leveranciers te ontmoeten, te netwerken, nieuwe producten te voelen, ruiken en uit te proberen. In 2017 waren er meer dan 2.500 bezoekers en exposeerden er ruim 170 bedrijven.

Lees verder

Digitaal aanvragen rangschikking landgoed
Landgoed verscholen

Wilt u gebruik maken van fiscale faciliteiten voor uw landgoed? Dan moet u uw landgoed laten rangschikken onder de Natuurschoonwet 1928.

Lees verder

Save the date: SMART St. Maarten toerisme vakbeurs
SMART LOGO

Van 21 tot en met 23 maart 2019 vindt op Sint Maarten de jaarlijkse vakbeurs voor toerisme plaats, de Sint Maarten Annual Trade Show (SMART).

Lees verder

Seminar Agro en Horticultuur in China

Bent u actief op het gebied van land- en tuinbouw? En wilt u de Chinese markt betreden of uw activiteiten in China uitbreiden? Kom dan naar het 'Seminar Agro en Horticultuur in China', op 21 maart in Den Haag.

Het seminar is interessant voor bedrijven en kennisinstellingen die nog niet actief zijn in China, maar ook voor bedrijven die al enige ervaring hebben op de Chinese markt.

Thema's

Tijdens het seminar komen de volgende onderwerpen aan bod:

Lees verder